IQ test, amfetamin

Príspevok v téme: IQ test, amfetamin
očko

Dobrý deň.
Mám dlhodobý problém s únavou, bolesťami hlavy a pamäťou. Pri prvej návšteve lekárky mi ani nevzala krv a nedala mi žiadne lieky.
Mala som podozrenie, že mi niekto dáva drogy, ale doktorke som to nespomenula.
Teraz ma s týmito mojimi ťažkosťami poslala k psychiatrovi a neskôr k psychológovi, a ten mi má dať robiť IQ a EQ test. Nejde mi to do hlavy, je to kvôli únave, pamäti, bolestiam hlavy...? Ešte sa chcem spýtať na ten amfetamín, príp. inú drogu... Môže mať dlhodobé následky na mozog? Viditeľné zmeny,napr. aj na pamäť, myslenie..., ktoré sa preukážu na rentgene alebo magnetickej rezonancii? Má niekto podobné problémy? Ďakujem za odpoveď.

stierka

Bipolarna porucha plus paranoidna schizofrénia? Ked si myslíš že tí niekto dáva drogy tak asi že ide o paranoju...

očko

Zdravim.
Pozrite sa len na prvu vetu a usudte z toho, či je potrebné ísť na IQ test. Ak niekto trpí na únavu, predsa ho lekár nepošle na IQ test... Paranojou netrpím. Neviem, či konkretne túto drogu, ale cítila som sa divne, určite to bolo z nejakej drogy. Vtedy som bola plná energie.

luciano

Asi trpíš paranojou, to môže byť symptón začínajúcej schizofrénie, preto ťa posielajú za psychiatrom a psychológom, ktorí ti urobia psychologické testy. Na základe týchto testov ti určia diagnózu.