Laserova operacia oci

Datokar

Treba poriadne popozerať si očné kliniky na Slovensku, ktorá čo ponúka, aké majú vybavenie atď...Ja som tiež dlhý čas hľadal, pozeral diskusie, čítal hodnotenia názory ľudí a mal som už taký " mišung " v hlave, že...:D:D ale nakoniec som šiel do očnej kliniky iClinic v Bratislave. Bol som milo prekvapený. Personál ma milo privítal, všetky sestričky a lekárky boli veľmi milé a usmievavé. Všetci tam len tak kmitali, krásne priestory. Mňa osobne operoval MUDr.. Ivo Ďurkovič, konal profi prácu,profesionálny aj ľudský prístup.

pompom

bola som sokovana ked som vypocula si v tv od odbornika na laserovu operaciu oci dve rizika.

1/ po 45 roku neodporucaju operaciu tptiz je vysoke riziko ze rohovka dorastie a novy cisty zrak bude trvat mozno pol roka rok a vysoke je rizio ze stav dioptrii sa bud vrati alebo sa len znozi na nizsiu dioptriu cize okuliare budete nosit a za dalsiu korekcnu operaciu si priplatite.

2/ toto ma velmi soklo a to ten fakt ze u niektorych pacientov moze vznilnut pooperacna ranka ktora sa hoi po dobu pol roka kvapkami do oka kedy pod vplyvom kvapiek vznikne do 20rokov po operacii sivy zakal kt treba bude treba operovat.

3/este sa nevie kedze ide o mlade zakroky ako oko zareaguje ked bude starnut cele telo teda aj oo ako bude starnut.Ked sa podpisije papier je tam aj klauzula moznost slepoty mozno nie teraz ale mozno po 20 30rokoch???!!!!!!toto este nikto nevie a ked ste si vsimli lekari kt ju doporucuu asi aj koli vysokemu zarobku mnohy maju okuliare.Tak ako to je?????Na buduci rol sa chystam zeju podstupim ale zvazujem vsetky za a proti.neviem

Števo789

Maoam ty hovoríš o obyčajnej krátkozrakosti. Myopia je krátkozrakosť. Ja som si bol vyšetriť zrak u www.veni-vidi.sk. Profesionálny prístup za relatívne dobré ceny, majú pobočku v Bratislave a v Košiciach. Bol som dosť spokojný, lebo objavili mi chybu oka,ktorú môj očný lekár nedokázal. Odporúčam doktor Potocký je pán odborník.

Števo

Majooooo

Caute, ja by som tiez chcel dat operovat oci len este neviem kde by bolo najlepsie medzi excimerom a oftum rozhodujem niekto nejake skusenosti s niektorym ?

Lumik

Jedna znama si ide dat operovat oci do neovizie www.neovizia.sk

Odporucil jej to kamarat ktory tam bol operovany, maju aj cennik na tej stranke