Priateľka chce dieťa

regina92

Horacio, zrelý človek také niečo nepovie. Ako píšeš, obaja chodíte do školy, tak nechápem jej reakciu. Splodiť dieťa je to najľahšie, ale čo potom? Dieťa nie je ako nejaký tovar, ktorý si kúpiš lebo ho chceš a potom keď sa ti nepáči tak ho vrátiš...bože, kam speje tento svet...

Agnes999

No niektore zenske su dobre sproste, proste chcu deti za kazdu cenu, aj ked na ne nemaju ziadne podmienky, ak ked ich zivia este rodicia, beru to tak, ze vsak niekto sa uz zlutuje a postara sa a bude ich zivit. Potom tu nariekaju jak henta, co opustila svojich 5 deti, nechala ich v mraze, bez vody a bez jedla a to aj dvojrocne a robi zo seba chudera, ze ich nema z coho zivit. Aj v prirode je normalne, napr. u vtakov, najskor si postavia hniezdo a potom maju potomstvo. Ak sa o potomkov nemaju ako postarat, tak ich ani nemaju! Ale taketo hlupe zeny ako tvoja priatelka nakladu vajcia hocikde a potom vrieskaju, ze nemaju kde byvat, nemaju co jest a dajte dajte dajte vsetci! Jak cigani! Jo, a je pravda, musis si davat pozor, aby nevysadila antikoncepciu, taketo kravy su schopne vsetkeho. Ak s nou chces ostat, pouzivaj vzdy kondom - od zaciatku do konca alebo sa rovno poobzeraj po nejakej normalnej a zodpovednej dievcine.

zdradca

nijak ju neodhovoris,ak jej to nespravis ty tak nejaky iny.Ak zena chce mat dieta,tak najde sposob ako otehotniet, a ja osobne si myslim, ze Tvoja priatelka si uz spocitala + a -, co materstvo obnasa.Tak nehladaj vyhovorky a bud sa citis na otcovstvo,alebo budes v najlepsom pripade len darca spermii.

deniki

Ale je pekné a mne osobne sa lepšie číta, keď v texte nie sú žiadne pravopisné chyby...proste mám rada perfektnú gramatiku.

Leela333

outu, ale môj príspevok vôbec nesúvisel s ním, len som si spomenula na iných ľudí čo sem písali s príšernými hrúbkami a vyhovárali sa na to, že žijú v zahraničí.

outu

leela, myslím, že pán RNG zije v cudzine velmi dlho, takze to ze si vobec slovencinu udrziava a nezabudol na nu, je velmi pekne. nerieste pravopisne chyby, lebo tie ani na tomto fore nie su podstatne. podstatny je problem, na ktory tu ludia hladaju nejake rady.

Leela333

Súhlasím s kilimandzarom, gramatiku buď vieš, alebo nie. Sem-tam každý spraví chybu či dáky preklep, ale vyhovárať sa na život v cudzine je nezmysel.