Bolesti trojklanneho nervu

Radkatom

Dobry den. Rada by som sa RNG opytala na davkovanie pri zapale trojklanneho nervu. Od neurologa som dostala lyricu ale najprv chcem aj napriek velkym bolestiam skusit netoxicku cestu. Postihnute miesto potieram MSM gel asi tak kazdu 1-2 hodinu, denne 3x3000mg vitaminu C ester, 1x250 000 IU serrapeptase, a davam si 3 x denne 5tabliet megazym forte plus od damiana. Lenze je tam asi malo pankreatinu ( v 2 tabletach je 300mg) Navrhujete este nieco pridat popripade upravit? Pekne dakujem za Vasu radu. S uctou Radka

RNG

Wobenzyme nepatri medzi silne enzymy, zialbohu.
Pozri skor na take, co obsahuju az ekvivalent 3000 mg pancreatinu a to v enzterickych kapsuliach. Alebo napr serrapeptazu, davka 2 x 120 000 jednotiek.
Protizapalove su aj curcuminoidy, dumbier,boswelin vitamin C a ine.
Odporucam osvecene 3 x 1500 mg curcuminoidov z bioperinom, ako ma s napr v 3 kapsuliach Best Curcuminoids with Bioperine , vyrobok firmy Dr Best, a najdes ich aj cez iherb.com co ma od 40 dolarov objednaneho tovaru dosial na Slovensko zadarmo postovne.

samanthas

RNG-chcem sa poradiť, brala som lieky na bolesti - z radu antiepileptiká, antikonvulzíva. Po vyskyte silnych neziaducich ucinkoch som ich vysadila, rozmazene videnie, miestami akoby strata zraku - Lyrica.
Docitala som sa a ze by moh,i pomôcť silné enyzmatické dávky. Co tak zacat wobenzymom? Kzm sa nedopracujem k niecomu inemu.
Chcela by som radu, nazor...Dakujem

Hanina

práve som došla z nemocnice,užívam lyriku75 mg dva krát denne,v práci to je ako ked pred vianocami si niekto leží doma,poraddte niekto po troch týždnoch je možné nastúpit do práce,bolesti trojkl.nervu ustúpili,no len dufam že sa nevratia,do práce by som radauž nastúpila.

Mimulus

Nemala by si pri tomto ani prstom pohnúť a brať tie lieky!!! A nie sú na chvíľu no 2 roky asi nevydržíš nič nerobiť. Mám to od zdravotníka takže...

Mimulus

Žiadna fyzická aktivita! Ani chodiť po ulici by si nemala a pracovať už vôbec nie. A neurológ by Ti mal predpísať silné lieky.