Chronické kvasinky

deniki

Alenkkaaaa,

mohla by si sa pozrieť na nižšie uvedenú tému ohľadne výtoku? Téma je založená mnou a chcela by som názor.

Allenkaaaaaa

deniki :D :D
este k slecne/pani zakladatelke. Toto som poradila mnohym mojim kamaratkam, ktore chronicke problemy mali. Vypracovala som im system, kedy by mali papat prirodne probiotika, s cim si "nevadia" a s cim naopak ano. Dve to dodrzali na 100% a pokial viem, neboli u doktora hadam aj rok. Zo svojej skusenosti viem, ze takmer vsetko je o strave. Ale nie, ze jeden den sa naladujem acidkom a na druhy den zozeriem 4 horalky a nieco z mekaca. Kto sa chce lieci s cim kolvek, nech si upravi stravu, nech zacne posilnovat imunitu....Avsak ty si najdes asi lepsi recept, ze ...

Dadula56

Treba poslinit imunitu a stravovat sa zdravo. Celkovo treba zacat zit zdravo. Plus pouzit prirodne prostriedky na vyhubenie kvasiniek. Uz to tu milionkrat bolo.

Allenkaaaaaa

pisala som to tu uz asi 100 raz, napisem teda aj 101 :) Nemam sice skusenosti s chronickymi kvasinkami, ja som mala len raz v zivote, ale mozno mi pomaha naozaj strava. Odkedy som to mala prvy raz, jem vela probiotik. Nielen tie v tabletkach, ale hlavne prirodne. Cize tvaroh, acidko, kysla kapusta, bryndza. Niekolko raz tyzdenne, plus malilinko sladkosti, do kavy a caju ziaden cukor, vyhodit vsetky napolitanky, cukriky, buchticky a podobne. Vravim, chronicke kvasinky na to asi nezaberu, ale ak mate niektora zapal len raz za cas, skuste toto :)