Asi som suci na psychoterapiu

Príspevok v téme: Asi som suci na psychoterapiu
zdradca

zdravim,mozno ste si vsimli ,ze sa snazim pomoct ak o danom probleme daco viem,ale pravda je , ze aj ja mam problem.
Pracujem vonku uz 9 rok na roznych poziciach.
Niekedy ma praca bavila inokedy nie,ale stale to bolo o peniazoch, ze mam rodinu a snazim sa ich zabezpecit, aby sa mali dobre. Ale pravda je ze uz nevladzem,proste citim sa odtrzeny od rodiny(myslim manzelku a deti) ako dajaky bastard vo vlciej svorke,uz som mal pocit , ze to ukoncim samovrazdou,ale spomenul som si na zenu a deti, ako by sa mali keby mna nebolo,kto by sa o nich postaral.Ved ja niesom nejaky vezen co moze ist domov za dobre spravanie, no takto sa citim.Nechcem sa vratit na slovensko bo tam je problem s pracou. Uz neviem, mavam depresie, robim blbosti co by som normalne nerobil,obcas sam sa so sebou rozpravam.No ked som doma tak som, aj sa citim ako iny clovek.
Vraj je to pocit emigranta, co zazivali ludia co sa dostali vonku v minulom rezime.Ja osobne neverim ze existuje cesta s tohto kruhu.
P.S ako stale sorry za pravopis

stryco

ad tento prispevok: mam stryka na liptove, velmi skromny clovek, dobrak od kosti, absolutne bez vzdelania, ale mudry je ako salamun. taky mesiac pobytu u neho by ti otvoril oci a bolo by ti jasne, ze stastie sa za peniaze naozaj neda kupit. ty to mozno uz tusis, len si to este nechces pripustit.

Zdravim vas,

ok, toto by som chcel aj ja zazit, a ze to chcem vyriesit aby sa to u mna zle-nedobre neskoncilo, cely rozbity pracovny a sukromny zivot atp. dakujem

emalea1

plný súhlas s cukkor...vieš koľko vzťahov sa rozpadlo, lebo fungovali na diaľku?? nedávno sa mi rozvádzala kamoška po 10 rokoch manželstva, vyhnala chlapa kvoli peniazom zarábať na kamión chceli mať "vyššiu životnú úroveň" a úplne sa odcudzili, myslím , že to dodnes obaja ľutujú, ale hlavná vec, že si tie zarobené peniaze "pekne užili"

Cukkor

never tomu, ze nemas inu sancu len ostat vonku. ved takto nie si nic ine, iba stroj na peniaze. tvoje deti za 9 rokov maju z teba naozaj len tie prachy. nezda sa ti, ze na otca je to trocha malo? a co tvoja manzelka? tej to tiez vyhovuje lepsie, ze posielas peniaze z cudziny, ako keby ta mala doma pri sebe, ale s tensou penazenkou?
kamo, toto vsetko je o hodnotach, nie o vykoristovani. vykoristovanie vzdy bolo a bude, lebo ludia su skratka zvieratka. ved ani ty sa nespravas ako clovek s myslou a srdcom, ale ako chladny ekonom: kalkulujes, kolko este na co potrebujes penazi. a cudujes sa, ked sa tvoja mysel a tvoje srdce buria. ked sa nespamatas, moze sa to naozaj skoncit velmi zle. tusia tvoje deti a tvoja manzelka, v akom si psychickom stave? myslis, ze aj za takuto cenu by si zelali, aby si bol tam, kde si? ak ano, potom ti ta obet za to nestoji.
mam stryka na liptove, velmi skromny clovek, dobrak od kosti, absolutne bez vzdelania, ale mudry je ako salamun. taky mesiac pobytu u neho by ti otvoril oci a bolo by ti jasne, ze stastie sa za peniaze naozaj neda kupit. ty to mozno uz tusis, len si to este nechces pripustit.

miso99

jasne ale skus vacsie mesto nebude len 400 pokial mas znalosti co mas najdes si lepsie platenu robotu ,ja viem ze tam zarobis kolko zarobis ale skus ist domov aspon na rok a v klude porozmyslaj... len neostavaj tam ... treba dobyt baterky zi zivot z rodinou uz konecne ...

zdradca

miso99 ja som momentalne v NL a uz som bol v Anglicku,Belgicku,v Cesku za tie roky, no uz ma to nebavy.Ved ako pises skoro si stoho zosalel a to si bol,,len,, dva roky. Zena aj by chcela ist pracovat vonku,len musime poriesit vysku syna a strednu dcery na svk.Mne by stacilo aby zena bola so mnov a budem happy.Ano jazykove znalosti uz mam toho sa nebojim.Obcas je dobre sa cudzim ludom vyzalovat,lebo ty co su ,alebo pracovali vonku dlchsiu dobu ty vedia pochopit pocity ake prezivam.Vravim na svk sa vratit nechcem,lebo sa nedam za cca 400eur vykoristovat.
fakt chce to ohromnu silu vydrzat bez zeny a bez rodiny ak si rodinne zalozeny.

miso99

skus zmenit mesto na svk trebars bratislavu alebo ine vacsie mesto nejake jazykove znalosti mas? za 9 rokov by si mal mat to teraz velmi pomaha .. a tvoja zena co?? musis si s nou sadnut a povedat jej to nedus sa sam niekde ... to sa neda to je koniec ja som bol len dva roky takmer sam a skoro som zosalel ... urob nieco este nieje predsa neskoro ... hlavu hore!