Blond melír a jemné vlasy

Príspevok v téme: Blond melír a jemné vlasy
saria

Neviem sa rozhodnúť. Veľmi ma láka dať si na hlavu blond melír. Moja pôvodná farba je taká stredne hnedá a chcela by som melír platinovú blond, ale už som si prečítala toľko príspevkov, ako to babám poničilo vlasy, ako mi začali padať, mali ich ako slamu a pod. že fakt neviem, či do toho ísť...Inak mám jemné vlasy, objem nič moc, a padajú mi aj bez toho, takže o to mám z toho väčšie obavy...ale strasne ma to láka

Zaran

Tiež som sa obávala dať si blond melír,veľmi ma lákal,no riskla som to(pôvodnú farbu mám svetlo hnedú)vlasy tiež pomerne husté ale melír mi ich vôbec nezničil ani nijako extra nepoškodil,len trošku vysušil končeky ale tie boli suché už aj predtým.Podľa mňa si melír kľudne daj,vyzerá to pekne a odrasty tiež veľmi nevidno,ja len odporúčam.

Aisha5

Ja mam tiez rovne, stredne hnede vlasy, vobec nie huste a melir nosim uz 16 rokov a vlasy mam zdrave. Praveze melir neskodi vlasom tak, ako normalne farbenie celej hlavy. Preco? Pretoze melir si mozes davat kazde 4 mesiace a farbu kazde 3 alebo 4 tyzdne. A navyse, melir sa robi tak, ze farba sa hlavy nedotyka. Takze neexistuje, aby vlasy po meliri zacali vypadavat. To skor po normalnom farbeni celej hlavy, kde je kontakt farby s pokozkou. Melir si mozu kludne davat aj tehotne zeny prave kvoli tomu, ze farba nema kontakt s pokozkou a zle zlozky sa nedostavaju do Organizmu. A ked melir odrasta, tak vyzera velmi pekne, lebo tiez splyva s farbou tvojich vlasov, zatial co po normalnom farbeni celej hlavy po 3. tyzdnoch uz vidno odrasty... Neviem, mne melir len pomaha. Vlasy krasne zahusti, ozivi a staci ho obnovovat kazde 4 mesiace. Ja si len davam pri kazdom umyti vlasov kondicioner na farbene vlasy a vlasy sa krasne rozcesavaju..