Caste kychanie, alergia?

Príspevok v téme: Caste kychanie, alergia?
Slecna A.

Od augusta kazde rano kycham. Teraz to uz nebyva len rano, ale aj pocas dna. Podnebie ma dost stekli (svrbi) a ked si pozeram do hrdla, mam na podnebi malicke akoby bodky (pluzgieriky mozno) a v hrdle to iste. Zdravotne sa citim dobre, skor mam pocit, zeby to mohlo suvisiet s dakou alegiou....Uz som objednana aj na testy, ale az v decembri...Stretol sa s tym niekto?

Agnes999

Ci je to alergia to ti naozaj povedia az na testoch. Moze byt a nemusi. Skus zacat brat nejake lieky na alergiu, pokial viem, daju sa kupit aj volnopredajne a uvidis, ci ti to pomoze.

RNG

Alergie su prejav zamorenia tela, ked to telo uz nemoze dalej ignorovat. Pomahaju rozne enzymaticke cistenia, na vzdusne alergie kombinacia vitaminu C a bromelainu, inac asi najlepsie posobi quercitin, davka 3 x 500 mg, alebo boswelin, davka 2 x 500 mg.

cica

moj syn kýcha hlavne v lete a zistili mu alergiu na plesne. Dlho sme mali pokoj a po navsteve stareho domu po roku, opat kycha ako besny, az mi je ho luto

Slecna A.

Alergia na chlad? Ach...co si na mna este "nesadne"... :D
No ono to zacalo v lete, okazite ako som sa postavila z postele. Potom u starkej, ktora ma koberce. Tak mi napadlo, ci to nemoze byt daka alergia na prach a roztoce. Ale potom som zacala kychat aj v praci, kde bola klima...Do toho steklenie toho podnebia. Bola som objednana aj prednostne na alergologiu, ale kedze sme mali v rodine pohreb, odlozila som to a pojdem az v decembri.

wyx

ahoj, asi mas alergiu na chlad. nech ti spravia testy. ja som mavala pravidelne dni, hlavne v lete, kedy som vzdy rano kychala a mala nadchu, ustupilo to az po ranajkach. Kedze som mala minuly rok asi dva mesiace trvajuci dusivy kasel, a ani atb nepomahali, pluca ok, dychanie ok, tak som sa isla k alergologicke a okrem ineho mi zistili ze mam alergiu na chlad. a ja mam tak rada ten cestvy mrazivy zimný vzduch... len skoda, ze sa pri nom zacnem dusit. :)

Adrijana

Ahoj, ja som toto mávala tri roky cca. Ale nie každé ráno, ja aj cez deň, keď ma to chytilo, nemohla som prestať a kýchala som aj hodinu vkuse, a spravili sa mi vyrážky také červené na nose. U alergológa mi nič nezistili, aj keď mi robili testy, len zistil že niečo je v krvi, že na niečo alergická som, ale môže to byť napríklad chlad, alebo keď sa mení počasie a kázal mi sa otužovať. :-) a dal mi alerid a bolo vybavené. Tak som zvedavá čo ti povedia.