Som flegmatička

Príspevok v téme: Som flegmatička
flegmaticka3

Ahojte,
mala som už pár vzťahov lepšie povedané mala som ich 6. Medzi tým boli aj také chvíle, kedy som s chlapcami len tak flirtovala, sem tam maximálne pusa. Môj problém je to, že aj keď sa s niekým rozídem tak mi to je v podstate jedno, jasné v prvý deň mi to je ľúto, ale neplačem a nezapodievam sa tým celé mesiace. Mám to ozaj na háku a potom aj keď toho bývalého stretnem na ulici tak mi to nič nerobí. So všetkými ex vychádzam veľmi dobre, aj keď väčšinou som dostala kopačky od nich ja. Nehnevám sa na nich. Proste vždy si po rozchode poviem, že prežila som si i horšie. Keď tak nad tým premýšľam v živote som bola zamilovaná len jeden krát, bol to môj prvý boli sme spolu 4 roky no veľmi mi ublížil (podviedol ma), ale s odstupom času sa s ním viem baviť aj sa posmejeme.
Jediné, čo mi naozaj vadí je, že som sama, že mi tí ďaľší bývalí povedali po rozchode vždy jedno a to isté a to, že som vo vzťahu im nedokázala prejaviť ako ich ľúbim, po pravde neviem či som niektorého naozaj ľúbila keď som mala taký blok v hlave, keď mi to to čarovné slovíčko nemohlo výjsť z úst. Má tu niekto podobný problém ako ja? že sa stráni povedať človeku slobo ľúbim ťa, alebo že to nedáva patrične najavo? a že po vzťahu ich to ani netrápi že sa rozišli? čo mám robiť?? ďakujem

laska101

Hm ja som taka ista s tym rozdielom , ze ja som dala vsetkym kopacky. Tiez nad tym vela krat rozmyslam, ze som vlastne lubila len prveho,tiez sme boli spolu 4 roki,bolo to silne a neverim,ze sa este tak zalubim.Ked som sa rozisla s dalsimi dvoma tak som citila akurat obrovku ulavu.

silvia333

mám pocit, že ostatné vzťahy ktoré si mala neboli také silné aby si im to ľubim ťa chcela povedať ... ja som bola rovnaká tiež som flegmatička mala som viac vzťahov a nemala som potrebu to hovoriť a ani som to moc nehovorila ... preto moje vzťahy trvali kratko aj keď v mojom prípade som ich ukončila vždy ja keď ma to prešlo ... ale musíš len počkať na toho spravneho ja som si našla priateľa som s ním vyše pol roka a a teraz mám potrebu hovoriť mu ale aj ukázať to ako ho ľubim a myslím že je to natrvalo ... a preto ti asi poradím len to aby si počkala a ten pravý príde a uvidiš ako mu budeš chcieť prejavovať lásku:)

Magy

myslim, ze si sa zasekla kvoli tej zrade z prveho vztahu. to je dost bezne. ked sa clovek uplne odovzda, miluje a doveruje - a potom je brutalne podvedeny a oklamany, tak sa v nom nieco natrvalo zlomi. nie si prva ani posledna. chce to len cas, zase zacat doverovat a stavat vztah na inych veciach ako oddanost a slepa dovera. a davat si vacsi pozor. flegmatizmus nie je na skodu, nerozhodi ta kazda hlupost, horsie by bolo, keby sa to presunulo az do formy absolutnej bezcitnosti, nezaujmu a uzavretosti.