Skoro žiadny sex

Príspevok v téme: Skoro žiadny sex
marcelinosk

Zdravým vás priatelia. Moj problem ktory ma trápi je je skoro ziadny sex s mojov laskov... ktora je mladsia o desat rokov, zijeme spolu uz dlši čas "nie sme zobraty" .Sme ulne samy, mame dom dve auta a krasneho hlapca z jej prveho manzelstva.......vsetko v pohode fakt netrpime daakymy nedostatkamy........no ak naznacim neaku tuzbu po nej, v postely tak nastane problem ....Nema teraz namna chut a kopec vyhovoriek vsetkych druhov ,ak sa my to podary raz dvarazi za mesiac tak je dobre ,a to musim nanu tlačit neni to ono.......Neskvor som zistil ze sa odbavuje sama .....asi kazdy druhu treti den .Velmy ma to ranilo..pricom my tvrdi ze nema chut na sex.......JE TO NORMALNE??? Je to skutocna laska ? Poradte my prosim.......

pan d.

Ona by si zasluzila facku, ta tvoja laska. Teba necha cakat jak psa na klobasu a sama si masti kundu??? To je podle a falosne. Akoby ta podvadzala, hoci sama so sebou.

marcelinosk

No tak zme sa tu teras stretly a možem vam povedat že už niesme spolu......a ta gramatika nech nikoho tu netrapi...Človek nikdy nie je dokonalý ale niet nad skutočnú lasku......nič nieje krejšie ako mat jeden druheho rad aj v dobrom aj v zlom.Človek jednoducho vyciti že nieje niečo v poriadku a je to vedšinov pravda . Aj ked ten sex nieje všetko...niekto tomu hovorý že to je odmena lasky .... A ked niekto ma niekoho skutočne rad tak dokaže odpustit aj tu chvylkovu neveru...ale to neni moj pripad moj pripad je opačný moja priatelka ma nikdy nemilovala a oto viacej krutejši tak toje asi moj prýbech a dakujem v
ám všetky za vaše komentare....

vinea

pan d :) Tak ale je škola a škola ;-)
Neviem, kde si chodil Ty na svoju školu, ale zas mi nehovor, že so svojim vzdelaním si mal v hlave prázdno :) Nehovorím neskôr, čo Ťa postretlo, to môže každého z nás, ale zas aby si skončil čo si skončil, niečo mať v hlave si predsa musel mať ;-)

vinea

Inak nechápem, prečo sa tu tak veľmi vzrušujete niektorí nad jeho gramatikou :)
Mám napríklad kamaráta právnika (a už má svoj vek) a on teda píše ešte horšie :) Proste keby ho niekto z Vás vnímal len cez gramatiku, tak si poviete, že ledva osobitnú školu vychodil :DDD
Keď som mu raz povedala, či mu nevadí, že píše tak gramaticky hrozne, tak sa zasmial a povedal, že jeho platia za rozum a nie za gramatiku :D A na dáke gramatické atd atd úpravy má zas sekretárku či asistentku...takže tak :)
A zas toto je "anonymný" pokec, fórum....kto chcel, podstatu jeho problému pochopil a tak zbytočne je sa tu vzrušovať kvôli gramatike ;-)

Allenkaaaa

jaaaj, ona sa robi sama? To je super, lebo je apson iste, ze si to vie urobit. Popros ju, ci by sa napriklad nemohla urobit pred tebou, zeby si sa pozeral (my to s partnerom povazujeme za prijemne spestrenie). Pak jej to skus urobit ty, napodobni co robila ona, plus sa zaujimaj ako sa jej to paci. Mozno je chyba len a len v tom, ze jej to nevies urobit a ona ti to nechce povedat...

Allenkaaaa

neuziva antiku? ja som ju prave prestala pouzivat a moje vyvrcholenia sa zintenzivnili, dokonca je ich je zas o cosi viac. A to som si pocas uzivania antiky myslela, ze viac orgazmov mat nebudem :D Ak ju uziva, nech prestane. A ak nie, je problem v niecom inom, ale to sa ti uz ona musi priznat, ze v com :)

Jaja919

Ked mas vela volneho casu dokonci si zakladnu skolu. Aj zeny letia na inteligentnych chlapov, ja by som si s niekym s takto hroznou gramatikou teda urcite nezacala.