Verím tomu a ostal som znechutený

doubledog

ak by mali ludia slobodu, urcite by nekupovali tolko drahych a neucinnych liekov a farma firmy by neboli take bohate.
ved ludia vedia dost dobre posudit, co im pomaha, a ak nie, tak si ponesu nasledky sami.
lenze zakaznikom farmafiriem uz davno nie su pacienti, pacient uz vobec o nicom nerozhoduje
to vidno aj z toho, ako sa system k pacientom sprava - system pacienta na nic nepotrebuje, peniaze od neho dostane tak ci tak zo zdravotnej dane.

tragediou je, ze tento system vznikol za suhlasu obcanov, oni sami odovzdali vsetku moc systemu.
a dokonca je stale obrovske mnozstvo tych, co volaju po este vacsej moci statu.

doubledog

ludia si ani nic ine nezasluzia.
dokym budu ludia ovce, dovtedy ich budu pastieri past a zarezavat podla potreby.
najkomickejsie je, ze mnoho ludi obvinuje vselijake farma firmy a pritom hlavnym vinnikom je stat.
ten pouziva svoju moc na to, aby tieto firmy chranil a podporoval, bez neho by mali ovela mensiu moc.

2bodka

Matej, nic take nerobim :)
ale uz davno som si vsimla, ze pokial sem vkladam nejaky odkaz, tak sa moj prispevok zobrazi viac krat :)
nie som pako, aby som davala odoslat viac krat :) takze niekde chyba bude a myslim, ze moj net v praci je bez chybicky :)

Matej

2bodka je to tvoja chyba, nie chyba tejto stránky.. poprosím nerefreshujte stránku keď dávate odoslať príspevok.. alebo nestláčajte tlačidlo odoslať x krát lebo výsledok je takýto.. ak máte pomalší internet tak odoslanie môže chviľočku trvať.. tak poprosím strpenie..

2bodka

pad d, budes sa cudovat ale x ludi o tom vobec nevie..

preco sa to sem "kydlo" tolko krat nie je moja chyba ale chyba tejto stranky ;)

2bodka

Precitajte si knihu:
-odkaz odstránený-

tam je toho tiez dost popisane

je to svinstvo, ak sa chce clovek naozaj vyliecit, je nacase aby sa zacal liecit sam a prestal verit lekarom, inak vsetci pokapeme...

Tato doba je zial doba JEDOVA...
www.vzdelavaci-institut.info

Wewiku

Prachy, prachy prachy... a čo si myslíš, že ako je to každý rok s novými vírusmi? vyvinú, vypustia a potom zarábajú na predaji protilátok, každý rok sú nové vakcíny atď... Takisto rôzne tabletky od bolesti, ibalgin, brufény, ony neliečia, ale oni ani nechcú, aby liečili, veď keby nás vyliečili, tak ďalšie si nekúpime. Ony majú za úlohu potlačiť bolesť, poskytnúť čo najrýchlejšie uvolnenie, aby sme si na ne navykli a kúpili nové.

Deria

Aj ja tomu verim. Nakolko zijem v Nemecku a zaujimam sa o alternativnu medicinu, nie je mi Dr. Mathias Rath neznamy. Myslim, ze nejako v r. 2005 tu prebiehal "Pripad Dominik", co odvysielala aj napriek vyhrazaniu, ze bude zalovana) aj SWR TV, (za cim bola farmaindustria) kde ociernovali Dr. Ratha, ze je vinny na Dominikovej (9.rokov, rakovina) smrti a ze je sarlatan, pretoze ho (na poziadanie Dominikovych rodicov) liecil altern.medicinou. (Zell-Vitalstoff-Therapie) Dominik vazil v case, ked sa ho Dr.Rath ujal (po 14 chemoterapiach!) uz len 16kg a bol na prahu smrti. Avsak uz po 4-roch mesiacoch alternativnej liecby sa objavil uspech! Metastazy zmizli! (podlozene tiez CT) Bohuzial, Dominik aj tak zomrel.
V okt.2006 vsak sud v Hamburgu sudny proces zastavil. Po roznych dokazoch a vedeckych vysledkoch sa zistilo, ze Dr. Rath jednal zodpovedne a dobre a ze Dominik nezomrel na nasledok liecenia altern.medicinou ale ze jeho organizmus bol zhumplovany chemoterapiami a navyse bolo dokazane, ze jeho pluca boli totalne znicene a to nasledkom zle vykonanej punkcie a nie metastazami! Takze Dominikovi zlyhalo srdce. Sudca sa dokonca vyjadril o Dr.Rath-ovi, ze nie je sarlatan ale konal zodpovedne a vidi v nom pioniera na ceste v boji proti rakovine.