Pomôžem anorektičkám aj bez nemocnice a lekárov

Príspevok v téme: Pomôžem anorektičkám aj bez nemocnice a lekárov
Jankaw

Ahojte.,, Ešte prednedávnom som sem písala články aby mi niekto pohol vyluečiť sa z anorexie.,, Dnes som už zdravá a to hlavne vďaka sebe a svojej pevnej vôli,.. Viem aké to je každý vám hovorí že musíte ísť do nemocnice aj mne to hovorili lebo že bez toho sa z toho nedostanem.,, verila som si a dokázala som to sama bez žiadnej nemocnici.,, naozaj viem aké to je a preto vám chcem pomôcť lebo naozaj viem aké je to hrozné týmto trpieť,. Kludne ak by ste chceli budem len rada zme vám budem môcť pomôcť. Pôjde to. Verím tomu.

Berenise

jedlo, jedlo, jedlo, iba to mi pomáha zlepšiť náladu, som na materskej dovolenke, mám 2 ročnú dcéru
bulímia sa u mňa objavila už v puberte možno je to zakotvené niekde ešte v detstve ,že som nebola dostatočne ocenená rodičmi nakoľko som vyrastala v 7 členej rodine , kde na mňa nemali toľko času, potom prišla puberta a chcela som sa páčiť. Tak som to skúsila raz,dva ale nikdy to nejak nefungovalo. Zoznámila som sa zo svojím manželom a až vtedy som bola naozaj šťastná a moje sebavedomie vzrástlo.No prišla svadba a dieťa. Po porode som trpela popôrodnou depresiou, ktorú som liečila a ešte liečim u psychologa antidepresívami. a odvtedy sa mi znova začal objavovať tento problém.Moj každodený režim: ráno káva/žiadné raňajky/vydržím až dokedy nejde malá spať a potom to začne dám si obed a čo ešte?niečo mi hovorí stále daj si daj si čo by si si ešte mohla dať chvíľu si dopriať len pre seba tú chvíľu si spríjemníť jedlom.Samozrejme prídu výčitky svedomia, ktoré skončia na záchode.
A znova sa to zopakuje večer ked malá zaspí: ale to už je doma manžel a už sa musím kontroľovať nakoľko už ani jemu sa nepáči ako som veľa pribrala a kontroluje ma ale čo mám robiť ked mi začína chutiť jesť až ked malá zaspí.prosím vás o radu chcem sa s tohoto kolotoča dostať no neviem ako.dakujem za každú radu.

01monika

Ahoj Jankaw, som 19 ročné dievča, trpím mentálnou anorexiou, liečil ma psychológ, psychiater mi dal tabletky ale neberiem ich. Mám depresie, stále sedím doma, nemám kamarátov, nemám sa s kým porozprávať. Potrebujem rady, pomoc, ak by sa dalo chcela by som sa s tebou skontaktovať súrne.

Ejsa

Ahoj jankaw, tiez by som si s Tebou rada pisala cez mail, ak by sa dalo, vlastne s kymkolvek kto ma skusenosti s anorexiou. Dakujem

hana333

Ahoj Jankaw, trpím už anorexiou-bulímiou asi 5 rokov, bola by som rada kedy si mi s tým pomohla, aspon sa o tom porozprávat bez predsudkov.

Matej

Poprosím ťa ak máš záujem pomáhať tak to sme radi ale urob to priamo na tomto fóre a v príspevkoch nech to je pre každého ďakujem..