P...ako problém - zvláštna chuť v ústach

Príspevok v téme: P...ako problém - zvláštna chuť v ústach
terkaa

Ani vlastne nevie, či je to osobný, psychický, alebo zdravotný problém.
Proste..asi mesiac mám zvláštnu chuť v ústach, brala som lieky ENTIZOL /asi týždeň/..ale tá chuť zvláštna mi ostala aj nadalej..
Cítim sa strašne..som unavená, chce sa mi spať, no večer nemôžem zaspať...a ked sa náhodou v noci zobudím, tiež mám potom problém spať dalej..
Mám problém so spánkom,,moje telo cíti, že chce spať..no nemôžem zaspať, alebo spím s otvorenými očami..z čoho som potom nenormálne vyčerpaná...
A ráno takto musím do práce..
A dalej..nemám chuť nanič, alebo k ničomu...proste taká strata do života..mám pocit, akoby sa mi otočil celý svet..asi tak..

terkaa

Je možné žeby lieky entizol spôsobovali pribratie??..lebo neviem si vysvetliť, prečo som za zhruba mesiac, pribrala 3,5 kg.
Alebo..tiež mi lekárka zmenila lieky na alergiu--desloratadíny.
Nezdá sa mi,,vlastne vylučujem, žeby taká depka..ktorá príde sama ako lavína spôsobovala pribratie..
Tak neviem teraz prečo...

my opinion

vidis, a mala by si nasadit poriadne probiotika, entizol je velmi silny, totalne ti splachol crevnu floru (aj tu potrebnu),tak aj preto sa citis cela nanic, psychicky i fyzicky

my opinion

ja som mala divnu chut pred branim entizolu, po brani praveze zmizla, i ked tiez asi taky tyzden to trvalo. asi aj zavisi na aky problem si ho brala. ale mala som uz aj lieky, pri ktorych som neustale citila kovovu chut v ustach, tiez to zmizlo cca tyzden po brani, trpezlivost :)

terkaa

Niečo som našla na nete,že lieky entizol...zanechavajú nežiadúce účinky tak 2-3.týždne.
Tak musím ešte počkať..a hádam tá blbá chuť v ústach prejde..