Kde zohnat peniaze do zahranicia ?

Príspevok v téme: Kde zohnat peniaze do zahranicia ?
richie

mam problem nemozem zohnat peniaze .... chcem ist pracovat do zahranicia ... bol som dva roky pn ... hladam si zamestnanie na svk ale nic uz pol roka ...a ani velmi nemam chut tu robit za tu almuznu co tu davaju ...moja rodina? tam nic nezozeniem ...a nemam ani znamych co by mi pozicali ... mate nejake skusenosti alebo moznosti ?? dakujem za poradu

Wili28

Zdravim. Tiez mam podobny problem.. Chcem ist do zahranicia.. uz mam aj pracovne miesta kde by ma zobrali, no na zaciatok nemam financie.. U rodicov si nepoziciam, nemaju, nedaju. Pozicku nezamestnanym? je ich milion, v kazdej je hacik ak nie haaak, ktory neobijdes. Poradte co mam robit?

ifff

nvm kde zohnat peniaze, ja som si na zahranicie zarobila. skoda ze nemas pracu. skus nieco najst, aspon brigady, cokolvek..
btw. 600e na zaciatok do zahranicia je malo

richie

no ved pozicat nukaju ale zaplat tam zaplat tam a ked som si dal vyhladat tie spolocnosti do fora tak sami podvodnici ....

mate59

ja neviem, len mám stále plnú schránku letákov,ako chcú požičiavat bez ručitelov, účelu a tak,ale ja som nikdy nebral uver.