OD COHO ZALEZI SILA MUZSKEHO VYSTREKU?

Príspevok v téme: OD COHO ZALEZI SILA MUZSKEHO VYSTREKU?
vrzek

hlavne chlapi hlasujte ci sa priklanate k tomu ze to zalezi od kvality orgazmu, resp. od toho ako vas zena urobi... alebo od toho ako dlho ste nesexovali..
budem rad ak napisete jedno alebo druhe, nekombinujte a tiez nepiste ze to zalezi u kazdeho inak, je jasne ze niekedy len tak vyteciete a niekedy striekate ako fontana... takze prosim vyberte jednu z hore uvedenych moznosti, ktora sa vam zda pravdivejsia

maajjjo

no povedal by som ,že to závisí od chlapa samého.Je to individuálne.Niekto sa spraví hneď pri pohlade na ženu .Niekomu to trvá.Záleží to aj od citlivosti jeho penisu.ked mu prejde rukou žena poňom tak sa postaví a stvrdne .niekedy to nestačí a treba dlhú predohru. Tak to znamená ,že sa to nedá len tak určiť

gomez

možno že by bolo dobre narezať do dierky 3/8" závit, kúpiť medené podložky a našróbovať manometer. To aby sme vedeli presne pomerať tlak a prietok jednotlivých výstrekov:)

dok

aj aj. neda sa to oddelit. zalezi aj od toho ako dlho nic nebolo aj od vzrusenia. ale vzrusenie je asi trochu dolezitejsie.