Bodavá bolesť v hrudi

Príspevok v téme: Bodavá bolesť v hrudi
Lucik_1

Včera večer som spozorovala zvýšenú intenzitu bolesti v hrudi. Prerušovala sa avšak dnes poobede sa vrátila intenzívenjšie a neustále. Je do oblasť za ľavým prsníkom a viac to zabolí pri nádychu ako pri výdychu. hlboý nádych je nemožný kvôli zväčšenej intenzite bolesti. Pri pohybe sa to veľmi nezhoršuje ale pri leženie na ľavej strane je nemožné a celkovo sa dá vydržať iba v určitej polohe. Čo by to mohlo byť a ako by sa to dalo čo najrýchlejšie odstrániť?

philips

Kardiológ s tým nemá nič spoločné. Musíte navštíviť ortopéda. Presne toto isté som mal aj ja, a pomohol mi ortopéd.

sombrerica

ahoj, ja niekedy mávam také bolesti v hrudi, tiež niekde v oblasti ľavého prsníka. Bolesť príde z ničoho nič, nadýchnuť sa je takmer nemožné, iba krátky a pomalý nádych, no aj tak to bolí. Vtedy je mne najlepšie prestať sa hýbať a prišla som na to, že mi treba rýchlo nejak pomasírovať krk, chrbát atď, lebo takto "dýchať" by som dlho nevydržala. U kardiológa mi nič nezistili a inde som nebola. Ale ty možno máš niečo iné, ťažko tak povedať.

Lucik_1

Operácie, úrazy žiadne, predošlé bolesti občas prudká rázová bolesť ale na inom mieste chrbtice, z chorôb ľahko znížené doštičky tak okolo 100 a hemoglobím tiež okolo 100 na to užívam železo asi 4 mesiace, ďalej alergie (plesne, psy, mačky, roztoče a peľ jelší) na to zenaro, ďalej astma a zmäknutá chrupavka v pľúcach - giona, šelest tretieho stupňa- bez liečenia a pozorovania a to je asi všetko. Bolesť je ešte stále prítomná ale chvíľami poľavuje. Asi chápete prečo nemám chuť vyhľadať iného doktora.

Magy

Ludia, naucte sa prosim popisovat svoje problemy detailnejsie, dolezite su veci, co danemu problemu predchadzali, a myslite si, ze maju alebo mozu mat vztah k danemu problemu. Takto z vas musime tahat informacie ako z chlpatej deky.

Lucik, nepises co tomu predchadzalo - uraz, naraz, choroba, lieky, prechladnutie, cokolvek co by mohlo, ale aj nemuselo mat vplyv na to co tu pises...