Stale sa mi objavuje

Príspevok v téme: Stale sa mi objavuje
lusicaaaaa

Neviem ako zacat ale asi tak ze mam uz divny pocit,,velmi casto teda skoro stale ked sa pozriem na hodiny alebo tak vzdy sa mi ukaze 44 stale aj 5 krát za den a to nie ze ja sa snazim pozrioet vtedy na hodiny ale je to len tak,,,sedim a zrazu sa pozriem na hodiny a je zas trebars 16:44, 15:44 8:44 a takto to je skoro furt,, mate niekto podobne skusenosti?

[zruseny19]

aj ja som to mala, s 22..vlastne stale trochu som obklopena s 22,zachvilu mam 22 rokov :D ale nebojim sa..
dovody tohto fenomenu neviem,patrala som ,nic normalne som nenasla,skor to ze sa pozres aj iny cas na hodinky,len to si nevsimnes,lebo si posadnuty s 44...

gumka

Uz 20 rokov sa mi toto tiez deje, hocikedy pozriem na hodiny je nejaka hodina a 32 minut. Teda nie je to vzdy- napr.ked sa rano ponahlam a sledujem cas, je to vtedy, ked mi len tak mimovolne padne zrak na hodiny.
Jeden cas som sa aj bala a mala mindraky z toho, ale uz som si zvykla.
Neviem,co to moze znamenat, hlavne ked som mala 32 rokov, vtedy mi nebolo vsetko jedno, ze co ak mi niekto naznacuje, ze konecna.

Sejla

ale teraz smrtelne vážne, keď som mala asi 14, kamoška sa ma pýtala koľko je hodín každý deň o tri štvrte na tri. Takže som vždy vedela odpovedať už pred tým, ako som pozrela na hodinky:D Je to podobné? Pred pár storočiami by nás upálili za čarodejníctvo!