Liečitel Hodboď - Žilina

dadoadada

mam osobne skusenosti s PANOM Hodboďom zo Žiliny -Trnového . Doporučí čo by ste mali užívať (čaje ,obklady,zábaly) spolu s liečbou stanovenú lekárom .Nepotrebuje aby ste mu hovorili čo vás trapi vyšetri si Vas sám.Pomohol mne aj mojej dcére ,ktorej stav jej nedovoloval osobnej návštevy.Liečbu navrhol na základe fotky ,ktorú som ako matka priniesla. Vrele doporučujem .

Smolinka 65

Poznam ho osobne a velmi mi pomohol mala som neustale problemy so zaludkom, malo kyseliny ,creva no bolo toho viac dostal ma z vela problemov ani doktori nevedeli co mi je .Hlavne to co povie treba dodrzat a je to trosku beh na dlhu trat ale stoji to za to .Ja uz ku doktorom nechodim a ked ma nieco trapi idem za nim naordinuje bylinky a nemusim sa napchavat tabletkami. Vrelo odporucam.

holubienka 3

Poznam ho osobne.Chodievam k nemu pravidelne uz nejaky ten rok.Poznam viacero ludi,co ku nemu chodia a vela ludom pomohol.

pan d.

Jedno ti poviem. Maj v toho liecitela absolutnu doveru a on ti pomoze. Staci len verit, nic viac netreba, len pocuvaj, co bude vraviet a pomoze ti. Nemusis sa pritom nejako premahat, chapes, ako to myslim? Potom pride placebo efekt.
Je mi luto, ze ho nikto nepozna, ani ja.