Na mykozu z vnutra - liecivo - ake ?

Príspevok v téme: Na mykozu z vnutra - liecivo - ake ?
dorota77

Dobrý deň

poraďte mi prosím niečo účinné na mykózu, ktorú mám nie len na vonkajších rodidlách, ale i vo vnútri. Predpokladám, že nejaké čípky. Takisto mi nechajte informáciu o tom, či Vám daný medikament zabral, resp. ako je finančne nákladný. Canesten mi akosi nezaberá, aj tak je v podstate len na vonkajšie použitie a mňa trápi mykóza hlavne vo vnútri.

Ďakujem vám,
pekný večer,
Dorota.

dorota77

a teraz som uz fakt zufala. Dr. mi musela nasadit antibiotika, kvoli zapalu priedusiek/pluc... a po druhom dni uz mam mykozu zas :( k tomu este aj menzes. ja sa uz asi zblaznim. Neviem teraz co uzivat. Dnes som zacala probiotika "biopron" - 9 miliard. Ale ked uz mykozu mam, zjavne mi nepomozu. Akakolvek liecba je teraz asi nemozna, ked este musim uzivat tie blbe antibiotika. Poradte mi prosim, co robit :(

RNG

Probiotika v crevach nam vyrabaju az 70% vsetkych obrannych latok v tele, aj proti mykozam. Ked ale nespravnou stravou podporime kvasne a plesnove kultury v crevach, probiotika su zatlacene a teda prijdeme o znacnu cast obrannych latok, co sa tam inac vyrobia, naviac je telo toxiny vyrabajucimi mykozami v crevach a inde zamorene.
Takze tam treba zacat, zmenou stravy podporujucou probiotika v crevach. Viac cez Google.sk pod rng candida.
Nie adresovat to chemiou, ked sme si to vlastne sami vypestovali

Bibi 11

Pri chronickej a dlhodobej mykóze by bol dobrý aj Balancer, tiež z internetovej stránky mojezdravie.sk Aj výkyvy v hormonálnej hladine môžu stav ovplyvňovať. Dbaj na dlhodobé protiplesňové stravovanie.

Bibi 11

Určite, zmena vnútorného prostredia. Zmeň svoje stravovanie, prestaň konzumovať rafinovaný cukor, všetky sladkosti, biele pečivá a koláče,....konzumuj protiplesňové potraviny, veľa cibule, cesnaku, môžeš aj v tabl. Dobrý je Cesnak s petržlenom(očistí aj močové cesty, črevá), nájdeš na -odkaz odstránený- a nevyhnutné sú aj silnejšie probiotiká Super Acidophilus 10 miliárd, tiež nájdeš na tej istej stránke, ale môžeš aj iné.
Keď máš akútne mykózu musíš užívať aj niečo vaginálne a daj si pauzu v sexe.

dorota77

kami

lenže ja teraz nemôžem ísť domov za svojou gyn. Pracujem mimo svojho trval.bydliska, čo je pomerne dosť veľa KM od domova. A meniť gyn. v mieste práce veľmi nechcem, lebo tá, ktorú mám doma je neskutočne úžasná, s kvalitným vybavením a adekvátnym prístupom. Ak mám chodiť len raz za rok domov na prehliadku, tak to mi stačí mať gynekologičku doma. Rovnako aj na predpisy HAK mi stačí zájsť domov raz za pol roka. Mykózu som schytala po prvý krát, preto sa obraciam na toto fórum, nakoľko viem, že sa to dá liečiť aj voľnopredajnými liekmi.

Kami2

Najlepšie bude zájsť k lekárovi, on ti predpíše niečo čo ti zaberie najlepšie, najmä keď ťa to trápi vo vnútri. Ja sa stretávam s mykózami pomerne často a užívam popri liečbe aj Wobenzym, podporí a urýchli liečbu a zvýši imunitu aby sa ti neopakovalo. Mne teda zaberá veľmi dobre.