Chlapi - úprimne!

Príspevok v téme: Chlapi - úprimne!
Avrila

Vy a vaše kamarátky ;)
Situácia: páči sa vám holka. Zaujímate sa o ňu, musí jej byť jasné, že máte o ňu záujem. Pozvete ju na chatovačku s ďalšími kamošmi. Ona sa však na tej chate dá dokopy s vašim kamarátom, vyspia sa spolu a sú pár asi 2 mesiace. Vy ste z toho vzťahu nešťastný, ale začnete riešiť iné dievčatá. Zoznámite sa s niekym, spokojný 1,5 ročný vzťah. S dotyčnou z chaty nie ste v kontakte. Potom príde z vašej strany k zasnúbeniu (= zmena statusu na FB :))) ). Obrovské gratulácie od chatovej kamarátky, častejší písomný kontakt, ale nič viac. Odpoveď na otázky vašej polovičky - je to kamarátka.
Toto prípad môjho drahého. Nemala som zatiaľ dôvod na žiarlivosť z jeho strany, ale toto mi akosi vadí. Už to, že je to pre neho kamarátka, po tom ako to dopadlo na tej chate, je mi divné......v komentároch na FB ju oslovuje "Katuška" a nikdy jej nič nezabudne komentovať....Mám z toho čudný pocit.

Chlapi aj vy máte takéto "kamarátky"?

2bodka

Sokyna sa spamatala ked bol uz konik osedlany? Toto je typicke :)
Vyhod ju z hlavy a vobec sa tym nezatazuj. Zbytocne si len kazis naladu niekym, kto za to nestoji :)
Priatel ma urcite vlastny rozum a vie, co by mohol stratit...
A este jedna vec, to ze su "obrovske gratulacie" na facebooku znaci, ze nie su doverni priatelia, keby boli, gratulovala by mu osobne, alebo telefonatom/smskou.
Na fb sa ludia vacsinou pretrcaju, aby uputali pozornost inych.
Netrap sa tym.

gumka

Uff, radsej na to nemysli :-)
Alebo..mna cez fb balil jeden chalan, vela sme spolu popisali, ale vedela som, ze ma priatelku, tak som mu ziadne nadeje nedavala. Stalo sa to, ze jeho priatelka prisla na to, ze existujem, tak ma cez fb poziadala o priatelstvo a teraz su z nas kamaratky a obcas schuti ohovarame jej priatela :-)

Mimulus

Ja mám dokonca priateľov (ženy) ale musím povedať, že to nikdy nerobilo vo vzťahu dobrú krv no na druhej strane by som kvôli nim obetoval aj život. Facebook je dobrá blbosť ale čo sa týka tohto určite by si mu to nemala zakazovať, skôr by si sa mala snažiť o to, aby sa stali Vašimi spoločnými priateľmi. Len ja som vždy dopredu rozmýšľal a napriek tomu, že som kvôli svojim priateľom ochotný obetovať život, a veľmi ich mám rád tak by som si s nimi nikdy nič nezačal.
Avrila ja si naopak myslím, že vôbec nie si žiarlivá len to ostatní nepriznajú, že aj oni majú také problémy.Ako sa hovorí ľudia sú všelijaký a ja musím priateľky zatĺkať aj keď by som bol radšej ak by to tak nebolo.

Magy

no to sa tu zas zisla banda dementov... komentare jak z cvokarne.
Avrila - na to co ta trapi, je jednoducha odpoved. Zabudni! A cim skor. minulost muza NIKDY neries a zvlast, ak je naozaj taka nevinna, ako ju opisujes.
Cim viac sa tym budes zaoberat, sledovat priatela, snorit a ziarlit, tym sa budes dozvedat viac veci, ktore ti v konecnom dosledku mozu vadit. Ziarlivost a nedovera je tzv. samoziviaci system. staci zacat, a uz to ide samo, ako snehova gula rutiaca sa dole kopcom.
Casom sa z teba stane odporna ziarliva stihacka, od ktorej sa bude tvoj priatel snazit ujst a unikat. a mozno presne tam, kam to ty nechces.
venuj se priatelovi tak, aby nemal dovod nadavat alebo hladat nejake povyrazenie inde. to je to jedine a najlepsie, co mozes spravit.

pomaranc99

@Avrila nechapem preco si taka ziarliva? tiez volam zdrobnelinami svoje kamaratky s ktorymi spavam, nic na tom neni...

sexicek

socialne siete davaju prilezitost na rozvoj osobnosti, ponukaju zazit dosial nepoznane a pocitit nadherne pocity so spoznavania

arman

facebook... ach jaj. Vypni tu siet a zacni zit v realite... ta vec si myslim, ze v skutocnosti skodi medziludskym vztahom, aj ked to na prvy pohlad vyzera, ze by mala prospievat.