Zlá voľba VŠ - zostať alebo odísť?

Príspevok v téme: Zlá voľba VŠ - zostať alebo odísť?
malachitka

Vždy som chcela študovať medicínu,no neprijali ma. Teraz žijem v meste ,ktoré neznášam a chodím do školy,z ktorej sa mi robí zle. Som tu nešťastná. Nikoho to nepoznám, kamarátov som si tu zatiaľ nejak extra nenaša. Je mi neskutočne smutno za domovom. O rok to chcem na medicínu skúsiť znova,denno denne si nahováram,že tento rok na výške nejak zvládnem a popritom sa budem pripravovať na prijímačky,lenže som z toho zdeptaná. Nie je to také ružové ,ako to vyzeralo. Keby ste boli na mojom mieste,ostali by ste na tej škole?

me.myself

ja by som ti poradila takto: ak vies na 100% ze chces ist na medinu, tak tento rok sa na matiku proste vykasli, uc sa chemiu, porob si labaky. ak by ti to s prijimackami nevyslo, tak mozes pokracovat aj v tejto skole, akurat si prenesies matiku a potom sa ju uz budes normalne ucit, teraz ale s nou nestracaj cas. je tam naozaj velmi tazka matika (pre porovnanie s prvakmi na ostatnych vs) ale z terajsieho pohladu mi pride naopak lahka, velmi logicka. a ked by si tam ostala, tak prvy rocnik je tazka matika a fyzika, potom uz su lepsie a viac k veci predmety :)

malachitka

chémiu sa snažím učiť,lebo ako píšeš,budem ju potrebovať...tak mám pár spolužiačok , ale nie je to nič extra no...

flegma

tak uz len pre tu chemiu by sa oplatilo tam zostat, mas to plus bod k prijimackam, a matiku, ak je to fakt take strasne, skus poriesit doucovanim... a ziadna partacka sa tam nenajde?

malachitka

aby som nesedela rok doma,a nakoľko mám odbor medicínska chémia verila som,že to bude len plus pre štúdium medicíny,no mám tu hroznú matiku,a trápim sa s ňou...

flegma

a to si sla na tu skolu,len aby si niekde stravila rok? ci aby si spravila radost rodicom? je to aspon nejak pribuzne s medicinou?