Prestup - stredná

Príspevok v téme: Prestup - stredná
decision

Zdravím, som prvý rok na strednej, konkrétne na gympli a nie som spokojná, čo sa týka kolektívu. Rozumiem si asi tak 3 babami, ktoré mi hneď sadli, inak s ostatnými moc nie a to ma strašne štve, keďže som sa neskutočne tešila na nový kolektív, nových ľudí atď..Ale zas ide o to, že s učiteľmi a tak celkovo so školou som spokojná, akurát tí spolužiaci, no..A momentálne som na vážkach, či urobím dobre, keď sa rozhodnem prestúpiť. Bojím sa, žeby to bolo ešte horšie, pretože ja potrebujem niekoho tak na pol hyperaktívneho, niekoho, kto má rovnako úchylný štýl humoru :D Pre mňa by bola smrť, keby mám sedieť s niekým, kto sa len učí a je ticho a tak..Každá škola má svoje výhody a nevýhody. Ako by ste urobili na mojom mieste? Mám to len nejako pretrpieť a zvyknúť si alebo mám radšej prestúpiť, kým je ešte čas? Ďakujem :)

zewa

A co ti brani teda chodit do skoly s usmevom? Mas tam az 3 baby, s ktorymi si rozumies. Co viac chces? Pockaj do lyziarskeho (alebo iny najblizsi vylet), tam sa zvyknu prelomit lady. A uvedom si este jednu vec. Vy ste nielen spoluziaci, ale aj konkurenti. Ja fakt nepoznam cloveka, ktory by v dobrom na gympel spominal. Len same podrazy, zakernosti a "priatelstva". Tam ide kazdy sam za seba. Necakaj, ze ta niekto podrzi. Je treba zobudit sa z rozpravky. Drzim palce.

decision

zewa: Kebyže ma poznáš, tak v živote nepovieš, že som rozmaznaná, ale nevadí. Ja viem, že tu ide hlavne o učenie, ale nechcem chodiť do školy len z povinnosti, chcem tam chodiť s úsmevom, proste sa na ňu každé ráno tešiť. Ja nepijem, nefajčím a nekurvím sa ako terajšie spolužiačky a preto mi to tak vadí. Ale aj tak vďaka..

zewa

To snad nemyslis vazne, ze chces kvoli kolektivu, kde nemas najlepsiu kamosku prestupit. Ja nechapem, ako moze niekto vychovat tak rozmaznane deti. Skola je o uceni. Aj tak si o 4 roky na seba ani nespomeniete. Zameraj sa na ucenie, ozajstne priatelstva aj tak pridu az neskor. Deti, uvedomte si, ze uz teraz si formujete svoj zivot. Dufam, ze neplanujes sialenosti, ktore budes v buducnosti lutovat a hanbit sa za ne. Viac namahy ta bude stat presviedcat ludi, ze ty si uz vyrastla, ze si dospela a zodpovedna, ked sa tak nebudes spravat uz teraz. Daj si na to pozor.

flegma

takze si to zhrnme: si dva mesiace na skole, kde si s ucitelmi a skolou spokojna, nik ta nesikanuje, nasla si si hned tri kamaratky, ale ostatni ti nepadli k noham...
ha?
och, decka, vy uz neviete, co od blbosti mate riesit...