Rakovina(?)

Príspevok v téme: Rakovina(?)
pacient12

Zdravím.
Mám 17 rokov a včera som si na pravom semenníku na jeho vrchu nahmatal maličkú hrčku. Hmatovo mi to pripomína niečo ako vyrážku (akné), akurát teda, že to je na semenníku. Mal som pocit, že aj za tých 24 hodín sa to o čosi zmenšilo (ale nechcem sa nasilu chlácholiť). Keď si do toho mierne zatlačím, tak občas pocítim trochu takú klasickú bolesť semenníkov, ale nič hrozné. Inak je skôr problém s psychikou, prirodzene...

Už teraz som rozhodnutý že do 2 týždňov, ak to nezmizne, navštívim urológa. No prišiel som sem po pozitívne reakcie, že vôbec nemusí ísť o rakovinu. ;-D :-(
Diky. ;)

gemerka

a keď sa hrčka nezväčšuje no nerastie a nebolí tak to môže byť aj hormonálne alečo čo ale zajdi za lekárom za urológom.

pacient12

Teraz čítam diskusie s urológom, kde kopa chlapcov popisuje môj problém a lekár vraví, že to je appendix semenníka, čo myslíte?

pacient12

A k tej varikokele som si nie celkom istý ked som si prečítal, čo to je.
Ono, je to fakt malé, nie je to žiadna takáto hrčka:
www.livedoctor.cz
Keby si fakt dôkladne nenahmatám
Ale keď si to nahmatám, tak to cítim akoby acne comedonica.

pacient12

:D K môjmu nicku len toľko, že keď som sem písal po prvýkrát, potreboval som rýchlo vymyslieť nejaký nick, no a k vzhľadom ku stránke mi napadla táto neoriginálna blbosť, kt. používam dodnes.
A ďakujem veľmi pekne za každú radu, samozrejme.

llek

Tazko povedat co to tam mas,ak sa ti nieco nezda, tak sa vyber k urologovi. Tu velmi radu nenajdes, nikto z nas to nevidel a nehmatal. A este dalsia vec - ten tvoj nick, ty nie si ziaden pacient, tak sa do tej polohy sam nestavaj. Ak si si nieco nahmatal, to nezmanema ze si pacient.