Bolest v pravej strane pod rebrami!

Príspevok v téme: Bolest v pravej strane pod rebrami!
kiki159369

Dobry den. Chcela by som sa opytat ci nahodou neviete pricinu bolesti na pravej strane brucha trosku pod rebrami. Zacalo to niekedy po vianociach na lavo od slepeho creva a na silnejsie dotyk to bolelo. neskor sa to presunulo trosku vyssie pod prave rebro . slepe crevo to nieje. Bola som uz na viacerych vysetreniach ale nic mi nezistili. Viackrat mi brali aj krv ale vsetko bolo v poriadku tak som to nechala tak. Ale v poslednom case pocitujem znova skor pichalavu bolest po tymi rebrami. Netrva to dlho a nieje to casto. Neboli to ani pri prudkych pohyboch.

parazitik

s tou krvou to je pravda. ale oni v podstate spravia zakladny rozbor, a ak su vsetky bezne hodnoty v normne, nie je zvysena sedimentacia ani ziadne ine zapalove markery, IgE v norme, biele/cervene krvinky v norme, zelezo, cukor, pripadne hormony stitnej zlazy, tak nepredpokladaju uz daky zavaznejsi problem v tele a nemaju dovod posielat na specializovane vysetrovanie. potom to beru skor ako nejake chronicke bolesti, psychosomatickeho povodu a tak. je to tazke. ja som mala stavy ze som okrem schudnutia, roznych bolesti, unavy este aj vracala po jedle ale krv som mala niekolkokrat po sebe skvelu, aj moc aj vsetko, tak mi bolo povedane, ze to je zo stresu a psychiky a mam jest probiotika.
inak, aj mna pichava vpravo pod rebrami, taka vrtava bolest, obcas nie, potom dlhsie a tak. vraj si treba zvyknut, ale normalne je citit sa dobre a bez bolesti si myslim, takze som to zacala riesit cez inych odbornikov a liecim sa na parazity rozne (a uz som nevracala dlho a trosku uz aj priberam). tak ked ti nic nezistili dr. tak pouvazuj nad nejakou alternativou, resp. si sprav antiparazitne kury (samozrejme, i stravu treba tiez upravit, ak niekto jedava totalne blbosti, tak je normalne ze ho daco picha, boli a je unaveny)

luluke

Jediný problém je pri krvných vyšetreniach je ak neberú krv na to čo majú, tak nezistia nič! skús zájsť za iným špecialistom, možno ho napadne urobiť iné krvné testy.
Poznám to sama, tiež ma niečo trápilo, a lekár stále omielal, krv je v poriadku nevidí nič,
potom som zašla za iným lekárom a on mi našiel niečo, a vysvetlil mi to tým, že ten druhý mi nebral krv na to, čo by ukázalo môj problém.
Takže ak mi lekár povie, že krv je v poriadku, som po týchto skúsenostiach skeptická.