Sklamal ma a teraz čaká hory - doly.

Príspevok v téme: Sklamal ma a teraz čaká hory - doly.
ella295

Sme spolu skoro rok. Moj priateľ ma ale pred dvoma týždnami strašne sklamal a zranil (nepodviedol ma), veľmi som sa trápila kvôli tomu, nakoniec som mu však odpustila.

Teraz samozrejme moju dôveru nemá. A miesto toho aby si ju teraz postupne budoval, on chodí po diskotekách, ožiera sa, je do noci vonku, pričom povie, že sa ide iba \"kuknúť\", kamarátky mu vyvolavajú a pýtajú sa ho \"prídeš ma pozrieť?\" Ja už nevládzem, všetko má svoje hranice a ja už mám toho dosť! Rozišla som sa s ním, lebo to nemá takýmto spôsobom zmysel, a neviem čo ďalej.

Čo by ste mi poradili? Ako ho donútiť aby sa veľmi rýchlo uvedomil?

pomaranc99

Leela333 tak ja napriklad mam rad, ked ma baba prva dakam pozve a ked ma zbali :) a sex na prvom rande je hlupost...urcite by som pockal aspon do 5 rande.

Leela333

bumerang710, ale čo. No to bude tým, že väčšina mužov je taká, že ak by žena robila prvá všetko to, čo si napísal, tak by zdupkali od strachu. A navrhnúť prvý sex je trochu zvláštne, malo by to ísť predsa spontánne alebo v tvojej predstave sa muž na prvom rande spýta: "Dáme sex?"?

bumerang710

ste vo vzťahoch príliš pasívne...príliš pasívne vo všetkom...stále iba čakáte, aby vás muž pozval von, muž sa prvý ozval, muž zaplatil za večeru, muž vymyslel program, muž navrhne prvý sex, muž požiada ženu o ruku...proste sa mi nepáčia tieto jednostranné vzťahy kde jeden robí všetko a druhý nič...

jahodka123

bumerang710 - ale ale, čo nám tým chceš naznačiť ? Tak ako sa dokáže zmeniť muž, tak sa dokáže aj žena - ak ich nikto do toho netlačí, sami chcú a je tam skutočná láska. Nejsom na žiadnej strane, nakoľko je to na oboch stranách rovnako. Nie všetky sme rovnaké. Tak ako chlapi....

jahodka123

Tak ako píše Dadula56, donekonečna mu odpúšťať nemôžeš a ani ho nútiť. Chlap ak chce a miluje, zmení sa sám, bez žiadneho nátlaku. Prvý rok-dva by to malo byť medzi dvomi najkrajšie a nie tak, že jeden vyvádza a má to na háku... Ja by som sa na neho asi tiež vyprdla.

Dadula56

A to budes cely zivot s nim len riesit ako ho k niecomu donutit?Bud rada, ze sa prejavil tak skoro a mozes sa nanho vykaslat a zobral ti ten vztah iba rok zivota. Nechaj to tak, je to zbytocne, cloveka nedonutis k zmene pokial on sam nechce a to je cenny poznatok aj do buducnosti, nedufat, ze sa niekto zmeni kvoli hocikomu.