Lubim oboch naraz,co s tym?

Príspevok v téme: Lubim oboch naraz,co s tym?
lucia-z-LM

Tak ako by som to co najkratsie opisala.
Mam priatela uz takmer 4 roky,vsetko bolo v pohode hovorili sme uz aj o nasej spolocnej buducnosti no pred pol rokom zacal pracovat v zahranici, nie je casto doma,mam pocit ze sme sa trochu odcudzili a ani po intimnej stranke to v podstate nikdy nebolo velmi dobre. Myslim ze tam je ten \"najvacsi kamen urazu\". Nachadzali sme na sebe coraz viac chyb a par krat mi aj dost ublizil (nie fyzicky) tak z jeho strany prisiel \"navrh\" rozchodu s tym, ze spolu pojdeme po nejakom case este par krat von a pod. a uvidime ci sa k sebe budeme chciet vratit.
No medzi casom som sa zacala intenzivnejsie kontaktovat so \"starym kamaratom\" ktory mal o mna zaujem este predtym ako som sa zacala chodit s tym priatelom. Par krat sme sa LEN AKO KAMARATI stretli, pozname sa uz dlho a viem ze to z ejho strany nie je len \"chvilkova zalezistost\". Mam ho stale radsej a radsej,stale nanho myslim a vidim v nom viac plusov ako u priatela no maly hacik je v tom ze aj on pracuje v zahrnaici a nebyva casto doma.
S priatelom mam vela preziteho a je tazko sa nad tym nejak povzniest \"hodit to za hlavu\" a ist dalej bez neho no citim ze uz to nebude take ako to byvalo. Este chcem spomenut ze kamarat vie takmer vsetko o mojom vztahu s priatelom a aj kvoli tomu ze to nie je medzi nami ruzove sa odhodlal povedat mi ze ma o mna vazny zaujem.
Som uplne zuuufala poradte co by som mala robit ak nedokazem povedat priatelovi \"stop\" aby sa dalej o napravu vztahu nesnazil. Nechcem ublizit ani jednemu a to sa neda :-/

Magy

perlicka - nesledujem to az tak pozorne, akurat sa pametam na jeho prispevky, ktore boli uplne odveci a dozadoval sa intimnych informacii, ktore absolutne nepotrebuje vediet. tie ostatne ohladom nadavok som ani nezaregistroval a aj keby, na take primitivizmy reagovat nebudem. z toho som uz vyrastol.

zuzka382

Ich zjavne s*rie to, ze niekto ma rozumne rady. ale to unudeni pubertalni nevycvalanci nikdy neprehltnu, pre nich je kazdy rozumnejsi clovek debil a premudrely magor.

perlicka1620

len pre tvoju informáciu magy, v tejto téme bolo zmazaných asi 10 príspevkov a pomaranč z nich mal myslím 1 alebo 2. ostatné sa hovorilo o tebe aký si debil...

Magy

michaelaela - zbytocne sa rozculujes, jeho prispevky su take ake su a podobny nazor ako ja, ma na neho na tomto fore ovela viac ludi. nahlasenie akychkolvek prispevkov je tvoje pravo a brat ti ho nebudem. zatial ale vidim, ze kazdu chvilu su mazane prispevky pomaranca (aj v tejto teme).
asi teda nebudu uplne v poriadku, nemyslis?

ivuska36

Ak to nieje dobre uz s terajsim vztahom tak ako by to colo keby ste sa zobrali?zostan s tym ku ktoremu citiš nieco viac lebo moze sa stat aj to ze medzy dvoma zostanes doma:-)

pan d.

A k teme, praveze oboch nelubis, resp. bud s tym, ktoreho lubis viac. Ak ich lubis rovnako, tak mas asi tzv. papezov dar:D

michaelaela

Magy čo keby si si už konečne prestal na tomto fóre riešiť svoje komplexy neustálym poučovaním ostatných a robením sa extrémne dôležitým v každej téme? Kto si myslíš, že si aby si tu ostatných urážal? Ak ešte raz uvidím, že tu na niekoho útočíš, tak ťa nahlásim adminovi a dostaneš BAN.

Magy

Lucia, na nasho citrusaka prosim neber ohlad. chlapec si nema ako vyburit hormony a rad strka nos do intimnych veci (staci pozriet ine temy o com pise) a vidi vsetko z pohladu pubertaka.
ale spat k teme. sama si pisala, ze vztah s priatelom nie je ziadna radost a prakticky trvale to ide dole vodou. kazdy si zasluzi sancu, urcite, ale ak spravi chybu, je to potknutie, ktore sa vymyka jeho beznemu spravani. ja vsak mam dojem, ze celkove spravanie tvojho partnera (vo viacerych ohladoch) ma nenaplna istotou, ze by si bola stastna. to, ze ste si zazili svoje, je prirodzene, to je v kazdom jednom vztahu, ktory trva roky. lenze na minulosti a nostalgii nemozes zakladat svoju buducnost.
pokial ste si ako patneri uz navzajom dali, co ste si dat mali, zvladli spolocne dane lekcie, a vnutorne citite, ze "kniha" je docitana (navrh partnera na rozchod), posledna kapitola skoncena, je potrebne vztah v dobrom ukoncit. Podakovat, zostat samozrejme v priatelskom vztahu, ale tym to haslo, otvara sa novy obzor...
Ak vsak napriek vsetkemu z nejakeho dovodu zotrvas nadalej v takomto nikam neveducom zvazku, ktory by vlastne uz mal byt ukonceny, je vysoko pravdepodobne, ze sa stane nieco, co vas vztah (ktory je uz z hladiska skutocneho zmyslu aj tak podla mna mrtvy) ukonci.
Otazne uz len je, ake "vyhody" mas z takehoto nekompletneho vztahu. Ono totiz ak nieco pre nas nie je pohodlne a vyhodne, tak to celkom urcite nerobime. Mala by si sa uprimne "vyspovedat" sama pred sebou (na nas neber ohlad) a zistit, co ta este stale drzi v tomto vztahu.
Ak sa mate k sebe vratit, tak sa vratite, hoci aj za par rokov.