Dobratie prveho blistra HAK - ziadna menstruacia

Príspevok v téme: Dobratie prveho blistra HAK - ziadna menstruacia
ritterka

Ahojte, chcela by som sa spytat mozno banalnu vec, ale s antikoncepciou nemam velke skusenosti, kedze som sa jej dost dlho vyhybala. mam 21, uzivam ju prvy mesiac (daylette) a dnes som uzila tretiu placebo tabletku , cize uz treti den mam pauzu v uzivani aktivnych tabliet a mala by som mat uz treti den menzes (podla letaku aj doktora). menzes som este nedostala, v letaku takato situacia nie je uvedena, takze neviem, ci je to normalne a telo si az postupne zvykne na takyto pre mna kratky cyklus alebo mam nabehnut k doktorovi (ale dlhy vikend pred nami). moznost, ze som tehotna, do uvahy zatial neberiem, ved to by bola dobra ironia :D dakujem vam za mile a trpezlive odpovede ;)

M 25

Nela ti dobre napísala, menštruácia nikdy nepríde hned v prvý den :D

mne chodí tak tiež na štvrtý den..
ale nepočítaj to do pauzy, normálne osem dnovú pauzu, tie placebo a potom užívaj klasicky dalej hak, aj ked budeš mať menštruáciu ..

Nela41

Asi moc pozorne nepočúvaš lekára ani nečítaš leták. Menštruáciu nedostaneš hneď v prvý deň pauzy, to keby si ju náhodou zabudla zobrať by si ako chcela hneď krvácať či čo? :-D ach bože.
Zvyčajne chodí tak okolo 3-4 dňa pauzy, ale môže prísť kedy chce v tej 7-dňovej pauze. A aby som ušetrila ďalšie zbytočné fórum áno smieš brať tabletky aj počas menštruácie takže po 7mich dňoch ďalej pokračuj antikoncepciou.