Kontaktné šošovky

Príspevok v téme: Kontaktné šošovky
mnamka257

Dobry den, pokial si aj vy objednavate kontaktne sosovky z internetu, pretoze je to lacnejsie, ma s tym vas ocny lekar nejaky problem? Ja si ich objednavam z -odkaz odstránený-, nasla som aj dilersky kod: DCND4KZRMUOK , takze to mam este lacnejsie, za jednu krabicku sosoviek u ocnej mam tu dve, ale ona s tym ma zjavne dost velky problem. Preto sa chcem spytat, ake skusenosti s tym mate vy.

Nels

mnamka, aj moja mi odmietala povedat dioptrie , tiez som s nou mala dost problemy.. ale isla som do optiky, kde robia zadarmo vysetrenie znovu a a daju ti dvojtyzdnove skusobne sosovky za fakt smiesnu sumu a tam mi s radostou povedali ake mam dioptrie a aj poradili aka znacka je najlepsia.. ja som takto vyskusala asi 4 rozne znacky, az kym som nenasla najviac vyhovujuce :) ocna mi dala tie najdrahsie a stale som ich citila v oku, ale myslela som si , ze to tak ma byt, ved logicky ked tam nieco mam ... takze chod skusit do optiky :)

[zruseny17]

teda ja nosim sosovky uz roky rokuce a od ocnej ich nekupujem asi sedem rokov...a nikdy neriesila odkial ich beriem...ved k nej idem na kontrolu s ocami a nie so sosovkami...pridem,poviem ze idem na kontrolu-raz za pol roka,zmeria mi tlak,pozrie pozadie,skontroluje ostrost,povie ci stale dioptrie ostavaju tie iste a napise mi spravu a hotovo...idem tam bez sosoviek-v okuliaroch-kvoli vysetreniam a citaniu a sosovky nikdy neriesime,ona je od toho aby mi vysetrila zrak,nie aby sme riesili od koho kupujem sosovky...

luckaaaaaaaa

Mnamka, ako si moze dovolit nepovedat ti, ake mas dioptrie? akoze co je moc, to je moc... su to tvoje oci, tvoj zrak a od teba zavisi, kde si sosovky objednas... keby pani doktorka - aj dalsie - pohli rozumom, tak by si na sosovky dali mensiu proviziu a zarobili by viac, pretoze ludia by ich od nich kupovali...

mnamka257

ja viem, ze mam pravo na vyber, kde si ich kupujem, lenze ona mi odmietla povedat, ake mam dioptri a ake sosovky si mam objednta, ked som si ich objednavala u nej bolo to o 200 % drahsie a navyse z internetu mi ich prinesu az domov, nemusim utekat zo skoly k nej trikrat kvoli jednemu baleniu a su kvalitne, pretoze znacka je taka ista, som z toho zarazena, ze nemate az takeeto problemy ako ja so svojimi lekarmi. dakujem za reakcie :-) a nevedeli by ste mi niekto poradit dobreho ocneho v nitre? vopred dakujem :-)

myshl

MALA s tým problém.. keď sa dozvedela, že si šošovky objednávam prevažne cez net a nie od nej, vždy sa doslova URAZILA a pomaly sa so mnou ani nebavila počas vyšetrenia :D

Prichádzala o slušné provízie, ktoré si k tomu prihadzovala.. a neustále predo mnou ohovárala všetky stránky, ktoré ponúkajú šošovky cez net (aj tie spoľahlivé) a keď som od nej neobjednala šošovky, tak odo mňa pýtala peniaze za vyšetrenie..

Ako prvé slovo som uviedla, že s tým problém mala - už nemá, lebo som vymenila doktorku :)

Tieto jej móresy som trpieť odmietala, mohla mať aj najšpeciálnejšie prístroje na svete..

luckaaaaaaa

Ahoj, aj ja som si objednávala šošovky z intenetu.. Prvé balenie som si kúpila u očnej a ďalšie cez net. Keď som bola po roku na vyšetrení, najprv si očná myslela, že mám stále tých 6 kusov šošoviek, tak som šla s pravdou von. NOrmálne som jej povedala, že si ich objednávam cez internet, povedala som im aj cenu... a ona sama prikývla, že sa to viac oplatí.

Ináč, odporúčim Vám aj dobrú stránku - vasesosovky.sk, je tam skvelý bonusový systém.

Som po laserovej operácii, a zostalo mi pár šošoviek air optix aqua aj denných šošoviek focus dioptr. -4... a aj roztok solo care.. ak by niekto chcel, kontaktujte ma cez mail, rada ich posuniem za dobrú cenu:)

Nels

aj moja s tým má problém, ale neriešim to... kebyže si k tomu neprihodí vždy minimálne 10 ečok, tak kupujem od nej..

philips

Sú to tvoje peniaze, tvoje oči, tvoje zdravie...

Lekár s tým nemá mať čo problém. Max. ťa môže upozorniť na to, že nie všetko na internete je naozaj kvalitné...

Tungsten1

s tým žiaden normálny človek nemá čo mať problém... zvlášť doktor. ty máš právo nakupovať kde chceš, sú to tvoje peniaze :)