Uzkost, pocit na zvracanie a odpadnutie, vycerpanost, malatnost, bolesti hlavy

Príspevok v téme: Uzkost, pocit na zvracanie a odpadnutie, vycerpanost, malatnost, bolesti hlavy
Dano1989

Dobry den,

Mam 24 rokov, a uz pol roka chodim na rozne vysetrenia a neviem co uz mam robit...
Prichadzaju na mna tazke stavy, zacne to zvysenym busenim srdca, pride na mna velky strach uzkost, hlavne v uzavretych miestnostiach, velmi neprijemny pocit, zacnem sa potit, bolesti hlavy, velmi tazko sa mi dycha, citim bolest medzi lopatkami, zavrate a pocit na odpadnutie ale najhorsie su tie pocity uzkosti, zacnem sa cely triast a je mi na zvracanie, prezenie ma a pocit na odpadnutie stale grgam akoby mi zle pracoval zaludok . Tento pocit dostavam aj v aute, v nakupnom centre, najhorise to je v noci, akonahle sa zotmie, pride na mna stav ako keby som bol opity, som spomaleny, stale vycerpany a boli ma hlava....uzkost mavam pravidelne.
Stalo sa mi to pred pol rokom, kedy som bola na pohotovosti a taha sa to so mnou az dodnes. Bol som uplne zdravy clove, sportovec a zo dna na den sa vsetko zmenilo. Je to hrozny pocit, kedze nepijem alkohol, kavu, nefajcim a z nicoho nic som chory clovek a nemozem normalne fungovat.
EKG som mal v poriadku, gastro je v poriadku, zistili mi intoleranciu na mliecnu bielkovinu, ale aj ked nejedavam mliecne vyrobky, je mi velmi zle a nic sa na tom nezmenilo.
Neviete mi prosim niekto pomoct? Uz som bezmocny a lekari mi dodnes nic nezistili. Nemoze to byt nejaka psychicka choroba??

Danielkka1

ahojte chcela by som poradit... uz par rokov mam problemy ked idem spať.. stava sa mi to tak 4krat za mesiac niekedy menej niekedy mam klud dlhsie... neda sa mi vobec zaspat a zazivam divne stavy... zacnem citit zovretu hrud ako keby sa nemozem nadychnut, ani z hlboka sa mi neda nadychnut do toho zacnem stresovat rozbusi sa mi srdce, dostanem navaly tepla a zimi triaska a tak musim si zasvietit svetlo a dajako sa ukludnit a tak hodinu mi trva kym zaspim... bola som uz aj na vysetreni ekg, mala som aj holter a doktor mi povedal ze uz dlho nevidel tak dobre vysledky co sa tyka srdiecka...ale tieto problemy stale pretrvavaju a dost mi to vadí... viem ze moc premyslam hlavne co keby a ako... ale mam spokojny zivot s priatelom nic mi nechyba, pracu jednoducho som spokojna...moze to byt nejaky psychicky blog?dost casto ma boli chrbtica... som trocha stresak a dokazem nad jednou vecou aj hodiny premyslat... je mozne ze srdiecko na to vsetko takto reaguje? za kazdy nazor budem vdacna

simona60695

Dobrý večer, mám 18 rokov a chodím praxovať do nemocnice. Pred nedávnom som odpadla na zakrokovej miestností na gynekológií, bolo tam veľmi dusno, keďže sme boli 9 v jednej malej miestností od vtedy vždy keď prídem na prax mi je na odpadnutie, na zvracanie, začne mi byť strašné horúco, aj keď skúšam na to nemyslieť, nepomáha, už som zúfalá, že to neprejde.

nikulililinka

Poznám to a prešla som si tým. Vyliečíš to iba tým, že pôjdeš ku psychológovi a ak to bude zle to už posúdi iba on tak ku psychiatrovi bude to už na ňom ale s tým ti poradí iba on lebo toto je problém nie že niečo nefunguje akože orgán ale v hlave je problém ani nevieš ako si si vytvoril blok a vďaka tomu ti telo dáva informácie o tom týmto smerom. Je to na dlhšie sedenie u lekára ale ak sa sám sebe otvoríš a budeš postupovať s lekárom tak to pôjde preč pomaly.

Janulka01

Ahojte, tak sa aj ja pridavam k vam. 5 rokov sa snazia vyliecit mi antibiotikami plucne chlamydie a kazdy rok sa vracaju. Posledne dva mesiace ma velmi boli v boku a posledne dva tyzdne sa bolest presunula do zaludka zacala som mat rovnake stavy ako vy. Triaska, zvysenie tlaku, tazko sa mi dycha, unava, hnacky , mam uplne biey jazyk s cervenymi flakmi. Uz nechodim ani do prace a chodim po vysetreniach. Zatial je vsak vsetko v uplnom poriadku, okrem mna. Strasne ma to stve. Mam strach hlavne koli dvom malym detom, s ktorymi som vacsinou sama doma. Snazila som sa povedat sama sebe, ze som ok, ale zatial to nezabera. Este doplnim ze jedino, co vyslo pozitivne je alergia na laktozu, ale ani po vysadeni produktov s jej obsahom nebadam ziadnu zmenu.

Atoska

Ja mam uz rok taky problem isla som na kontrolu k lekarke a ako som sa zohla zacala sa mi tocit hlava na odpadnutie zle od zaludka...2 hodiny som tam lezala vyoila som mg a preslo to. Odvtedy som to mala asi 3x. Vysetrenia nic nezistili. Bola som na eeg vysetr.vnut.ucha rtg chrbtice....a nic. Niekedy hned po prebudeni sa zlaknem a uz to zacina. Bola som aj na alergol.zistili mi trosku zvysene hodnoty na histaminovu intoleranciu ale nemyslim ze je to z toho taketo stavy. Teraz som 3 tyzdne doma nikde nechodim mam vyron na clenku strasne bolesti som mala a vcera rano zase tie stavy cez den lepsie a vecer zase zle z nicoho nic ako som krmila vnucika . Mala som vysoky tlak muz volal sanitku vzali ma do nemocnice dalu infuzku krv zobrali ekg tlak vsetko ok. Poradte mi prosim vas kto pozna taketo stavy. Som zufala. Uz sa bojim aj zjest nieco ze mi je zle od jedla. Vdacna som za kazdu radu

Tomas12345

Amko :

Ak ti príde tak zle že padneš zem, tak aj napriek tomu že neodpadneš by si s tým mala zajst k doktorovi. Lebo takte cez internet sa ti nedá stanoviť diagnoza.

Amko

Ahoj vsetci je to tažke ja us som stim 2 rok a neviem sa z toho zbavit Chcem sa opitat
Ak idete niekam a mate ist na pešo hoďi zvami o zem ale neodpadnete len pocit na odpadnutie ale spadnete z noh

Sk3r

Dobrý deň- chcel by som sa spýtať mám už 3 deň nevoľnosť neustále napínanie ale nič nevraciam mám aj návaly tepla ale časté,zimnicu a mám pocit ako by som mal odpadnúť a ani nič nemôžem zjesť maximálne niečo malé aj to nasilu