Som na dne a zrutil sa mi celý život

Príspevok v téme: Som na dne a zrutil sa mi celý život
BryanOne

ahoj to som ja neviem ako začať uff mam 2O som chalan s petržalky pochadzam zo ziliny sem som sa prestahoval koli priatelke nikdy som nemal drogy dobre travu a niaku čiaru či čoto na festivale mam super pracu ktorá ma baví ale jedneho dna som stretol dievča zamiloval som sa strašne uplne najviac ako sa len da až tak že som si jej meno dal vytetovať na hrud bol ked som snou začal chodiť bol som obyčajny fetak alkoholik kurevnik a troska 2 krat som ju podivedol prvý krát som ju chcel podviesť lebo som ju bral ako každu inu v poradi no začal som ju mať rad lubit milovať chcel som si ju zobrať požiadať o ruku je uplne nádherna vo všetkom dokonala naučila ma čo je spravne čo je život že to nie su len chlastačky tak som jedneho dna skončil na psychiatrii pretože sa somnou rozišla ale tak nejak sa to uhladilo no minuly vikend som bol opity a mal som pletky s inou babou ,ktora ma zviedla lebo som bol opity nemali sme sex ale sedela na mne šuchala obtierala sa omna riťou fuj hnus triezvy by som to nedokazal no tak som sa vratil k liekom a viem že tento rozchod je už definitivny no ja nepoznam nikoho v Bratislave je ona bola jedina ktora ma zaujmala koli nej som prestal piť klamem snou som si občas dal vino nenavidim cely tento svet berem Stilnox na spanie Neurol a Serlift antidepresiva či mi to pomaha neviem bojim ,že sa stanem zavisli cely život sami zrutil čo mam robiť ako dalej bojim sa tie svinstva brať možno mi pomahaju neviem ale som na dne troska lebo ona ma vytiahla z blata v ktorom som bol koli nej som sa zmenil dal by som všetko zato aby som mohol byť snou milujem ju viac než seba a svoju rodinu viem ,že taku ženu už nenajdem kuriev možem kolko chcem ale nejde o tam o lasku ani city ja som spravil vela zleho viem ale do tej istej rieky som nikdy neskočil ostal som sam v byte zo zastretymi žaluziami a liekmi...nespavam nejem chudnem bojim sa sam seba psychicka bolesť je ovela horšia ako fyzicka rad by som sito vymenil.... prosim pomožte mi

Sejla

BryanOne ty sa hlavne zamysli nad tým, fakt bez urážky, či náhodou nie si ten typ, čo naslubuje aj hory doly a aj tak sľuby poruší, všetko strašne dramatizuje a na druhý deň sa smeje pri pivku. Najlepšie bude ak si priznáš, že si bol hajzel a pôjdeš ďalej bez nej, len zúfalá naivka by ti znova sadla na lep. Proste príde druhá a ty sa snaž do vtedy, kým ju stretneš, čo najviac dospieť.

Nuffi

Leela333 Vôbec nie, asi som sa zle vyjadrila, kvety bol iba príklad, myslela som to tak aby pre ňu skúsil urobiť nejaké romantické veci a aby sa jej ospravedlnil - a to tiež len v tom prípade ak si je istý, že by sa už neopakovalo to, čo predtým, ked ju tak velmi miluje. Ked kvôli rozchodu skončil na psychiatrii, tak asi mu to je naozaj ľúto, človek nieje dokonalý a robí chyby a taktiež netvrdím, že by mu ona mala odpustiť, ale mohol by skúsiť zabojovať o POSLEDNÚ šancu.

Leela333

Nuffi, chceš povedať, že ty by si toto všetko odpustil/a pre kvety?

Bohužiaľ, Bryan, ak je trochu rozumná, už sa k tebe nevráti. Ale ty by si to nemal brať ako koniec sveta, ale možnosť pre nový začiatok. Uvedom si, že žiadna žena ti tieto kraviny tolerovať nebude a konečne dospej. A inak si nemyslím, že lieky sú u teba potrebné, veď nie si prvý ani posledný, ktorý prechádza rozchodom a dá sa to zvládnuť aj bez liekov.

Nuffi

Okej urobil si veľké chyby. Ale dá sa to napraviť. Musíš sa však v prvom rade sám seba spýtať, či si ochotný sa kvôli nej naozaj definitívne zmeniť? Si si istý, že chyby, ktoré si spravil, už nebudeš opakovať? Ak si si istý, tak musíš začať bojovať! V prvom rade sa jej úprimne ospravedlň. Dalej - napríklad jej kúp kvety, snaž sa urobiť jej radosť, jednoducho začni robiť všetko, čo jej urobí radosť a možno ti dá ďalšiu šancu, a možno aj nie, ale ak ju tak miluješ, tak bojuj! Tým, že budeš vyplakávať nič nevyriešiš!

luciano

Bryan, máš zrejme obyčajnú klinickú depresiu. Hlavne poctivo užívaj antidepresíva a nesmieš piť alkohol. Tvoj stav sa časom stabilizuje a budeš vyrovnaný a spokojný. Dievčat je na svete dosť, aby si si vybral tú pravú. Ak sa ti stav nebude zlepšovať, tak to povedz tvojmu psychiatrovi, zmení ti medikáciu. A liekov sa neboj. Keby si vedel, koľko ľudí užíva antidepresíva a vedú plnohodnotný život, bol by si prekvapený. Aj ja beriem lieky na psychiku a som spokojný.