Odkedy prespí bábatko celú noc?

Príspevok v téme: Odkedy prespí bábatko celú noc?
kukulele

Dobrý večer...mám dvojtýždňové bábätko a ešte som vôbec v noci ani cez deň nespala poriadne...viem, že je to normálne, kojím, ale mám málo mliečka tak aj prikrmujem Nutrilonom...čo by ma ale zaujímalo, že kedy tak môžem čakať, že mi malý už prespí celú noc? viem, že tak ľahko to nebude, ale odkedy sa môžem tešiť? :-)

Bozens

Moja mala ma devet mesiacov a stale vsava aj za hodinu šest krat a to spinka v postielke ako ju mam naucit spinkat ritom ajcezden malo spinka.

skipi18

ja mám 3-mesačného, a v noci sa budí 2-3-krát, ale akoby sa mu nedalo spať lebo vypráva aj hodinu, a spať ani pomyslieť.môže to byť tým, že je vyspatý cez deň? spáva od 10 do 12 hod. a od 15 do 17 hod., a ukladám ho o 20 tej,môže byť prespatý?dakujem za rady a názory

lucik106

Tak to by zaujímalo aj mňa, že kedy už prespí celú noc. dcérka bude mať o mesiac tri a ešte stále sa budí...

pe84

treba len vydrzat, budu kadejake noci, ked este zuby pojdu, chore bude, ale tak vsetko prejde a okolo roka by to uz malo byt uplne v pohode

natasa natas

meg95 - to ako mozes povedat, ze sa da naucit dieta byt hore v noci?
Myslim, ze to moze povedat iba niekto, kto si neokusil ze mu deti v noci vstavaju na mlieko a bez nasilia sa to nedari odnaucit, a nejake vymeny za caj, slabsie mlieko alebo ucicikanie na rukach nepomaha. Bud rada, ze take nieco nepoznas. Na jednej strane pises sebaisto ze ona ho tak naucila. A na druhej tipujes ze od pol roka!

usiko

ja neviem, nasa od 2,5 mesiaca spala celu noc bez prebdenia, teda 10-12 hodin.....bola na UM, ale vo vlastnej postielke...co ti mozem poradit, do zaciatku navykni dieta na zaspavanie same vo vlastnej postielke, a mas vystarane..

Lulita

zalezi od dietata, od sposobu krmenia, kojene deti sa budia castejsie, ako krmene umelym mliekom, moj sa ako cca dvojtyzdnovy budil asi tak 2-3 x, ale casto nie, bol uzasne babatko :)

modrofuzik10

to je velmi individuálne. mam dve deti a u kazdeho to bolo inak. viem, ze nevyspatie je pre matku velmi narocne, ale tomu nepomozete. dieta si vyberie samo...

pritt

ja som maleho v noci par dni oklamala,dala som mu fenikel caj miesto mliecka.po par dnoch mi prespaval celu noc(mal nieco cez 2mesiace)