Poznáte niekoho podobného?

Príspevok v téme: Poznáte niekoho podobného?
BellaSá

Ahoj.
Som, dá sa povedať ´´zvláštny človiečik´´.V škole mám kamarátky, ale inak sa s nimi nestretávam.Ale nejde o to.Keď prídem domov, tak nejdem niekam von s kamarátmi alebo tak, pretože žiadnych takých kamarátov nemám.Som rada sama, počúvam hudbu, čítam knihy, semtam sa aj učím a tak.Ale nejde o to.Semtam mávam také ´´smutné stavy´´, že proste je mi to všetko lúto, nemám s kým ísť von, nemám sa komu zdôveriť, nemám sa s kým porozprávať....Ide o to, že by som si rada s niekým aj písala cez internet alebo tak nejak podobne, ale nemám moc s kým.Rada by som mala aspoň jednu takú kamarátku, s ktorou by som sa mohla porozprávať.Poznáte niekoho podobného? A ešte by som sa chcela spýtať, neviete niekto, akým spôsobom by som sa mohla zoznámiť s nejakým zahraničným dievčaťom alebo chalanom, aby som si trošku precvičila angličtinu?

goriliazena

hej, last.fm odporucam aj ja. nechcem robit reklamu, ale tak okrem internetovych znamosti tam najdes aj kopec novej hudby.

Sejla

no Mimulus sa trafil do čierneho:D
Takých stránok je plný net, presne ako hovorí goriliazena, podľa svojich záujmov, napr. hudobná last.fm, anglická obdoba zdravia.sk tušim dailystrength.org, alebo si hoď do googlu niečo ako list of social networking a vyhodí ti to aspoň milión možnožností.

goriliazena

na internete su rozne fora, co ta zaujima? ja som si nasla dvekamaratky na fore o hudbe, jedna z francuzska, druha z turecka, s jednou si pisem aj listy. treba hladat, na nete isto najdes :)