Som fiflena?...posobenie na Vás...

Príspevok v téme: Som fiflena?...posobenie na Vás...
juliana77

ahoj! dnes som si uvedomila, ze sa spravam nejako cudne a strasne mi zalezi na mojom vzhlade, co ma doteraz velmi netrapilo. Vzdy ked niekam idem musim mat zo sebou zrkadielko, kefu, vonavku, lesk, make-up. Pripada mi to ako zaklad kazdej zeny, ktora sa chce pacit, ale nie je to trochu prehnane? Snazim sa mat vzdy nalakovane nechty, skoro kazdy den si umyvam a zehlim vlasy, tak isto si potrpim na doplnky (prstene, naramky, nausnice) co ma doteraz vobec nezaujimalo! dnes som napr. bola u lekara a bolo neskutocne kolko ludi sa za mnou tak cudne "otacalo" a ja som mala pocit, ze si o mne myslia: boze, namyslena fiflena. Ale tak to vobec nie je :( namyslam si? alebo sa len pozreli lebo som mala opuchnutu tvar zo zapalu dasna? :D Zeny aj Vam zalezi na Vasom vzhlade??? moje malovanie je make up+ spirala nic extra...cím moze byt zapricenena tato zmena? (mam 18)

arriva

Myslím že vIzitka je aj gramatika :) osobne si cudzie nehty absolútne nevšímam. Myslím že si nimi tak trochu posadnutá ;)

leba

..teda ak nevyzeraš ako vosková figurína, čo podla tvojho spomínaného make-up+špirála vyzera že nie, tak podla mna to je v pohode. ak máš na to čas, prečo sa o seba nestarať. ja som bola v amerike a tam tie baby boli inak vyžehlené, vyvonané upravené, joj, super to bolo. Lenže ja na to nemám čas a som aj trochu lenivá, takže podla mna nie si fiflena. :D

juliana77

ja zase cerveny :) ale rada by som si kupila nejaky slabucko ruzovy asi pojdem do DM-ky :)
to mas pravdu nechty vedia vela povedat o starostlivosti, ale pre niekoho nie su asi také dolezite ako pre nas...ja milujem ked sa tak krasne lesknu :))

olivka30

cervenu som po vikende odlakovala a teraz si dam taky lososovy, mam novy :)
myslim si ze ruky su vyzitka a zle upravene nechty odpudzuju ako mastne vlasy :)

juliana77

olivka a na aku farbu lakujes?
aj ja si idem lakovat nechty dnes :)) aj som si ich pekne opilnikovala, lebo aj mne sa pacia upravene nechty a nie spina za nimi fuj! este ked ten clovek pracuje s jedlom...podla mna si to vsimnu aj muzi ked ma zena pekne upravene a nalakovane nechty ci nie? :D