Vyššie odborné štúdium Petržalka

Príspevok v téme: Vyššie odborné štúdium Petržalka
thatiank_aa

Ahojte,
aký máte názor na vyššie odborné štúdium?
Ja mám skončenú strednú odbornú školu s maturitou zameranú na ekonomiku a sčasti aj na účtovníctvo. Momentálne pracujem v oblasti, ktorú som študovala, avšak viem, že táto práca sa nedá vykonávať dlhodobo.
Rada by som si zvýšila kvalifikáciu a preto rozmýšľam nad ďalším štúdiom.
Z ekonomicky zameraných škol je, myslím, EUBA najfundovanejšia na Slovensku, preto som rozmýšľala nad ňou, avšak odraďujú ma názory známych a diskutérov, ževraj je to len bifľarina (ide o fakultu FHI, odbor HI).
Nie som si ani istá, že by som tú školu zvládla a nechcem to zbytočne siliť, takisto by som sa radšej zamerala na praktickú časť a jazyky.
V Petržalke existuje VOŠ, ktoré poskytuje štúdium v ekonomických odboroch so zameraním na jazyky (3), ekonomiku, matematiku, v 2. ročníku je 1 mes. prax (aj v zahraničí) a v 3. ročníku je tá prax až polročná (taktiež sa dá prežiť na stáži v zahraničí).
Myslím si, že suma sumárom tá škola ponúka všetko, čo očakávam od môjho ďalšieho vzdelania, avšak by som rada poznala názor aj niekoho, kto tú školu vyštudoval. Mám síce kamaráta, čo ju navštevuje, ale on nie je dvakrát reprezentatívna vzorka (dosť sa fláka :o) ).
Na internete nenašla prakticky žiadne diskusie ohľadom tejto školy, tak si ju zakladám ja :o)
Vychodili ste teda niekto túto školu? A tí čo nie, aký máte názor na pomaturitné štúdium?
Nechcem aby to bola zbytočná strata 3 rokov...
Ďakujem :o)