Znamienko

Príspevok v téme: Znamienko
Rebeka1234

Chcem sa opytat na materske znamienko. mam ho na velkom palci na nohe. mam ho uz od narodenia. rastlo spolu so mnou. teraz je uz stale rovnake dost velke asi 2x1 cm. vyzera dost neprijemne, ale tak vyzeralo vzdy. ked si niekde precitam o zhubnom znamienko tak mam pocit, ze citam o svojom a dostanem strach. rozhodla som sa, ze si ho uz dam konecne odstranit,ale bojim sa, ze bude zhubne,lebo tak vyzera :( je nejaka sanca, ze aj ked znamienko vyzera zle bude v poriadku? ja s nim v podstate nemam ziadne starosti, nemeni sa, nesvrbi, neboli akura vyzera skaredo. Dakujem za akekolvek info.

popel

Znamienka v dnešej dobe treba vyrezať.Ja som bol pred mesiacom na chrtbe.Neviditelne mi rástlo.Prišiel som a vyrezal mi ho.Nič to nebolo.Len inekcia troška štípala ale nič viac.Každopádne,ak chceš mať v hlave klud chod si ho dať vyrezať.

bazalka

Pokiaľ sa ti to nezväčšuje, nemení tvar, ani farbu, nekrváca a nesvrbí ťa, tak to bude s najväčšou pravdepodobnosťou v poriadku.

Meretseger

No keď tak vyzeralo vždy a máš ho od narodenia, začínaš si robiť starosti dosť neskoro:) To si ich už ani nerob. Tiež som mala všelijaké znamienka, jedno aj samo od seba odpadlo, ale netrápilo ma to, ani to nič neznamenalo. Každopádne schvaľujem vybratie. Však ho potom pošlú na histológiu a dozvieš sa, ale na tvojom mieste by som si nerobila starosti!

Rebeka1234

Čierny kocúr aj ty bomberman, takéto trápne komenty si choďte vypisovať niekde inde. Napísala by som vám čo si o vás myslím, ale nebudem sa znižovať na vašu úroveň. Vidno,že sa neviete vžiť do kože človeka, ktorému sa stalo niečo také a ma z toho strach. V takej chvíli by mi padlo dobre počuť skúsenosť od človeka, ktorý niečo také zažil a nie vaše trápne pripomienky.