Make up - bledý

Príspevok v téme: Make up - bledý
bledulka

ahojte baby, mám problém zohnať make up, ktorý by mi nekričal na tvári, som dosť bledá a nech si kupim akykoľvek furt mám na tvári buď žlto-oranžové flaky, alebo som uplne hneda... mavala som maybellin odtien light porcelaine a neviem sa trafiť do iného make upu teraz.... mám aj akné, alebo skôr tie čierne bodky a na brade dosť vyražky začervenané tak to potrebujem zakryť.... viete mi poradiť nejaký dobrý make up? teraz mám rimmel wakeup , je dobrej konzistencie, ale tiež mi zanechava tie oranžove fliačiky... už som zufala z toho... :(

anabela

čaute,
tiež si dlhodobo hľadám vhodný make up, resp. zatiaľ som nenašla nijakú značku, za ktorú by som bola ochotná dať peniaze, keďže som naozaj bledá a všetko, čo si dám na pleť, na mne kričí... až teraz som narazila na nete na rady jednej skúsenej vizážistky: ona.idnes.cz
Odporúča tam konkrétne značky a odtiene makeup-u, ktoré sedia extrémne bledým typom pokožky. Sú to však značky, ktoré nedostanete v bežnej drogérii, dokonca treba ísť k našim susedom. A sú drahšie. Spomína tam najmä MAC, SHIATSU a YVES SAINT LAURENT. Rada by som to vyskúšala a uverila, že aj na môj typ pokožky existuje makeup, ktorý padne perfektne. Tiež mám aknóznu pleť.

kaciatko_7

ja mám teraz od dermacolu matt control, ale ten novší 18h... síce nemám najsvetlejšiu pleť, ale dosť mi vyhovuje ten najsvetlejší odtieň, myslím že sa volá pale... ja si dávam makeupy svetlejšie od mojej pleti a farbu doladím púdrom, resp. bronzerom v lete... vyzerá to lepšie ako keď si baba na seba napatlá o 3 odtiene tmavší makeup... púder mám teraz od astor mattitude a tiež som spokojná

Izabelka_MT

Bledulka
Ja mám tiež niekedy vyrážky a ja si dám ako korektor ten od Dermacolu cover a potom si dám ten od Catrice na celú tvár a potom ten púder a je to OK.. Nemíňaj veľa peňazí za mejkapy.

Izabelka_MT

Ja mám tiež ten istý problém a mám doma asi 7 mejkapov a som si povedala,že už nebudem za ne utrácať prachy tak že ich domíňam .. Ja som to začala riešiť tak, že som si kúpila púder od značky NYC smooth skin odtieň 701A Transculent, síce je dosť lacný a preto som si myslela že to bude kravina, ale naopak, je dosť biely a ked si dám hocijaký mejkap a potom tento púder tak mám pleť bledú akú ja potrebujem :) Lebo mne je aj tmavý ten od Catrice Photo Finish ten najbledší odtieň.. Ale ked si dám tento mejkap a potom ten púder tak je to dokonalé :)
A inak že vraj aj La roche possay tolerianne má veľmi svetlé odtiene, si ho plánujem kúpiť ale ked domíňam tie staršie ..Aj dermacol cover ten najbledší odtieň je fajn :)

bledulka

tak susila som Diorskin (tak sa to tuším volá) a ten mi celkom pasuje, ale tých 45 eur... ale rozmyšľam že si ho kupim na vianoce, aj tak lepší asi nenájdem :) a baby neviete mi ešte poradiť puder? nikdy som ho nepouživala, da s tým prekryť nedokonalosti, alebo na čo sa vlastne dáva puder? viem som zaostalá v tomto :( :D

Danielle24

Skoc do FANN parfumerie a popros ich tam, ci by ti nemohli poradit, ake maju druhy make-upov z Clinique alebo aj z nejakej inej znaky (napr. Lancome, Bourjois, Dior atd.) a zaroven ich popros, ci by ti nemohli trosku nejake najbledsie odtiene odliat na odskusanie. Pre istotu si zober nejaky teglik napr. z ocneho kremu, lebo dost casto sa stava, ze nemaju prave ziadnu nadobku, do ktorej by ti mohli dat po troske domov na odskusanie (aj po 4 vzorky).Povedz im, aky mas zhruba typ pleti.
Treba si jednoducho pytat a skusat, skusat, skusat ako to vyzera pocas dna.... :D dobry make-up nie je lacna zalezitost.

bledulka

Danielle ďakujem, a nevieš kde by som tu vzorku od clinique zohnala?
a ten maybelline som práve používala a bol super, ale pretali ho používať, jediný čo mi zatiaľ tak vyhovoval

gtsgljsgdh

revlon vobec niesu dobre makeupy. urcite nie teda colorstay na zmiesanu let a photo ready
neviem ci si skusala, ale maybelline ma bledy makeup dream satin liquid, alebo catrice jeden je tiez uplne bledy, ale nepamatam ktory teraz.
praveze ak mas problematicku plet, mala by si pouzivat makeup z lekarne, ako je ten vichy. podla mna to je super makeup. alebo vyskusaj nejaky od qlinique

Danielle24

Z tych drahsich ? no, neviem, nie som na to nejaka expertka, ale myslim, a aj tu co som citala, ze vela ludi si chvalilo Clinique. Ja som mala len vzorku, ale bol fakt jak sa povie "druha koza"... krasne kryl vyrazky, vydrzal, nestmavol, neleskol sa, dobry bledy odtien. Neviem, ci to nebol Antiblemish. Uz si nepamatam. A potom som pocula, ze dost dobre su aj Revlon make-upy. ale tie tu nezozenies (mozno este ak by v BA).