Tyral ma aj deti

Príspevok v téme: Tyral ma aj deti
Adonai

Manzel ma fyzicky napadol, zlomil mi ruku, po dcere hodil noz a zbil syna. Udala som ho, hned ho vzali do vazby. Caka ho sud a hrozia mu 3 roky za mrezami. Z vazenia mi vypisuje, prosi ma, aby som mu pomohla, pravdepodobne chce, nech vezmem obvinenie spat a nech tvrdim, ze sa skutok nestal. Strasne ma to boli, ako sa moze ku mne tak chovat. Nie len, ze mi fyzicky ublizil, ale este odo mna chce, nech sa namocim do trestneho cinu kriveho svedectva. Pocita asi s tym, ze som uplne bezuhonna, cize urcite by som za mrezami neskoncila, co on uz trestany bol, cize mu hrozi vyssi trest.Je vobec mozne, aby bol niekto tak bezcharakterny? Prosim zeny, co zazili nieco podobne, aby ma povzbudili, lebo ma to doslova polozilo. Dakujem.Necakam rady, len chcem vediet, ci ma niekto podobne skusenosti za sebou....

tornadoblue

Mysli na deti! Nie na seba a picit viny ci osamelosti, ani na toho agresivneho chlapa co sa ti teraz liska. Na deti mysli...na ich strach...na ich potrebu harmonie, pokoja, lasky. Mysli na ich buducnost. Mas voci nim zodpovednost. Nepodakuju sa ti, ked povolis. Musis to dobojovat. Zakaz styku s detmi, rozvod, vyzivne. Vyuzi tuto sancu sa ho zbavit. Pre deti i pre seba.

Agnes999

Skusenosti nemam, ale zelam vela sil tebe aj detom. Budete to potrebovat. Snad ho zavru na dlho, dobre, ze si to trestne oznamenie podala. Treba utekat od takeho tyrana! A ze je bezcharakterny ta nemusi prekvapovat, uz toho predviedol viac nez dost.

Magy

Adonai - prajem vela sil v tom, aby si konecne pochopila, ze takito ludia, ako tvoj manzel SA NIKDY NEZMENIA! sama pises ze uz trestany bol, zjavne sa ovladat nedokaze. odpovedz si sama na otazku, co spravi nabuduce, ak strati nervy? rovno ta zmrzaci alebo zabije. ak po tomto tuzis - nech sa paci. ale tvoje deti maju pravo na KLUDNE A STASTNE detstvo a to, aby svojho otca (nech uz to bude ktokolvek) milovali a nie sa ho bali!!!

kabel

Trestne oznamenie sa uz stiahnut neda, takze ma manzelik smolu :-D
A ty druhykrat premyslaj, s kym sa rozhodnes plodit decka.

kasandra

Jasné, treba ignorovať tie jeho prosby. Jedna moja suseda mala tiež muža tyrana. Bol vo väzbe dvakrát a vždy sa k nej vrátil, lebo mu odpustila. Nakoniec dostala rozum, rozviedla sa s ním a odsťahovala preč.

Maoam

lol, on vypisuje z väzby, lebo vie aka si ovplyvnitelna v snahe dostat sa odtial von, snad nie si az taka sprosta, ze to stiahnes...

k tvojej otazke, ci niekto dokaze byt taky bezcharakterny: ak niekto dobije vlastne dieta, dolame ruku zene a po dcere hadze noze, tak....je to snad jasne

doubledog

to predsa nasilnici robia uplne bezne.

mam dojem, ze sa kvoli tomu menil aj zakon (vela takychto obvineni bolo zo strany zien stiahnutych a tyranie potom samozrejme pokracovalo)