Psychiatricka liecebna?

Príspevok v téme: Psychiatricka liecebna?
nijaky26

dobry den. prosim vas, ak uz niekto absolvoval liecenie na psychiatrickej klinike, napiste ako to tam prebieha. a ci ste sa s toho dostali. ja uz nevidim ine vychodisko. mienka mojich rodicov je taka, ze sa z toho este nikto nedostal, ze by som tam iba jedol a uzival lieky a keby som sa odtial vratil bol by som tucny. co si o tom myslite vy? vdaka

Jane_3sto18

A ja som si myslela, že v Záluží je fajn. A to som tam chcela ísť, že raz, keď ma pošlú na liečenie, tak si vyberiem Zálužie, aby som bola blízko ku kamarátom :-D to už tam nepôjdem... už tam ani tie pávy nemajú, čo tam kedysi boli.

luciano

Ja som bol v PL vo Veľkom Záluží pri Nitre. Nevyhovoval mi režim. Budíček, večierka, raňajšie rozcvičky upratovacie rajóny. Na druhý deň som odišiel na reverz...

pan d.

Ja som bol v nemocnici preto, aby ma nastavili na lieky. Ked som odtial vysiel, tak mi doktorka takisto zmenila lieky. Je normalna? Mna na ne nastavili po mesiaci:)

Meretseger

Bola som v Pezinku: Nastavili mi tam liečbu, povedala by som, že dobre, no keď som odtiaľ prišla, lekárka mi ju celú zmenila, takže ma úplne rozhodila.
Iba jedol a užíval lieky a vrátil sa tučný? Ehm. Strava tam mnohým nechutila (mne chudí všeličo, takže aj tam), ale bolo jej viac než dosť, to je pravda. Okolie však tvorí park a les, kde sa dalo suppa behať, čiže som tam mierne schudla. Ináč je tam príšerná nuda, bolo by si treba vziať knihy, časopisy, niečo v tom štýle. A čo sa ešte týka pohybu, na otvorenom oddelení boli fitlopty, kalanetika, zumba, turistika, takže obavy tvojich rodičov sú úplne neopodstatnené - jedine, že by si celý deň sedel na izbe a vykupoval bufet, to je už potom druhá vec.

pan d.

Aj mne mama hovorila, aby som neisiel na liecenie, tak som neisiel, ale potom to dospelo do takeho stadia, ze po mna prisla sanitka.