Ak je toľko chorôb, existuje aj nejaká zbraň na ne?

Lulita

RNG - dotycna brala skoro 7 rokov chemoterapiu, sa este cudujem, ze jej telo bolo natolko silne, ze to vydrzalo, uz jej vsak nechcu dat, ze by neprezila, nador rastie dalej, nic ho nezastavilo

RNG

Statistika zialbohu hovori jasne, rakoviny sa klasickym onkologickym pristupom neliecia ucinne. Podla uvedenych tabuliek z Oasis of Hope nemocnice, este aj alternativne liecenie je daleko v sucasnosti od idealneho stavu a vyliecenie, tj prezitie nad 5 rokov je este dost zriedkave, aj ked lepsie ako s chemoterapiou u mnohych rakovin.

Preto odporucam necakat, kym, clovek dostane rakovinu ale predchadzat jej spravnou stravou a protirakovinnymi doplnkami,odmorovanim/cistenim tela samozrejme aj odstranenim stresu, ktory prispieva ku vsetkym chorobam.

Lulita

RNG - je pripad v rodine rokmi liecená chemoterapiou, ta vobec nezabrala, telo znicene a uz pomaly konci :( detto ozarovanie

RNG

Aby som to dal do spravnej perspektivy, az 80% cholesterolov sa v tele vytvara, v nasej peceni, a pricina su prebytocne cukry v potrave, najma fruktoza,, ktorej dnes davaju do jediel a napojov enormne vela.
A tvorenie cholesterolov a triglyceridov v nasej peceni napriek genetike sa da znizit napr policosanolom, neskodnym vytazkom z listov cukrovej trstiny, a to uz v davkach 20 do 40 mg denne. Ucinnost je porovnatelna s najlepsimi proticholesterolovymi chemickymi liekmi, rozdiel je, ze policosanol ako potravinovy doplnok nema ziadne postranne skodlive ucinky a mozes ho brat na kontrolu cholesterolu cely zivot, a tym potlacit zdedenu genetiku prilisneho tvorenia cholesterolov.

RNG

Genetika ma sice velmi silny vplyv na zivot, ale infarkty a porazky su zo zapchanych ciev tukovymi a tukovobielkovinnymni nanosami a krvnych zrazenin. A to sa dnes da velmi jednoducho riesit udrzovanim cioev hladkych znizovamim homocysteinu, cistenim ciev lecitinom a lipoazou, udrzovanim antioxidacneho prostredia, aby tuky a cholesteroly nemohli oxidovat, stat sa lepkavymi a vytvrdnut pri prilepeni sa na zdrsnene steny ciev homocysteinom a samozrejme udrzovat krv redsou branim fibrinolytickych enzymlov, ktorer zaroven rozbijaju krvne zrazeniny.
Samozrejme to je okrem upravy stravy, kde menej prebytocnych cukrov znamena menej cholesterolov vytvorenych v nasej peceni, pripadne doplnok policosanolu to znizi este viac(tj ked mas uz tu geneticku predispoziciu tvorit viac cholesterolov, nez je treba pre telo)
Lekari dnes zdoraznuju velmi dedicnost a obmedzovanie cholesterolov v jedle, ale jedine, co proti cholesterolom predpisuju su chemicke skodlive lieky a vobec neadresuju znizovanie cukrov, ktore telo premiena v peceni na triglyceridy a cholesteroly a uz vobec nehovoria o cisteni ciev, spruznovani alebo riedeni krvi prirodnymi neskodnymi enzymami. Nuz a pre to nie su infarkty ani porazky napriek dodnes trilionom dolarov na to stravenych nijak sa znizujuce.
Takze moj uzaver z toho je, ze asi nemaju naozaj ziadny zaujem na znizeni poraziek a infarktov, kedze na tom kralovsky zarabaju. Podobne ako aj na rakovinach.

Lulita

no ved, kto nema dobry zaklad v genetike skoncil, moze aj 100 x zdravo zit

este dalsia vec, citala som, ze je dobre raz za cas ochoriet, telo si vtedy v sebe uprace, ludia, co nikdy neboli chorí vacsinou potom dostanu taku nejaku chorobu z torej sa tazko dostava

z_ulik

ahojte.som nova v tejto teme a rada by som tiez nico napisala.roky byvam v nl a ako uz mozno viete pocasie je tu viac ako hrozne.prve roky som bola viac nez x krat chora.doktor ma vzdy "odradil s tym,ze je to ok...ono to musi samo prejst.znama mi poradila echinacea (aloe vera) tabletky.uz som chripku alebo prechladutie od vtedy nemala.k tomu jedavam kazdy den goji a cez vikend si dam dobreho cerveneho vinka.

svokra co vykrikovala,ze ona v zivote chora nebola(myslim chripka)teraz dostava silnu chemoterapiu (rakovina ju skosila uz 3-krat) a to sa straaasne zdravo stravovala,sportovala,nikdy nefajcila a alkohol len s mierou.neviem,ale ked mate dostat rakovinu tak ju dostanete...tak si to myslim aspom ja

kasandra

No, aby som aj ja nedostala ban, tak sa trošku vyjadrím k téme.
Anita všeliek na choroby neexistuje, iba ak odstrel :D
Choroby tu vždy boli a budú, nad tým je zbytočne sa zamýšľať. A to či budeš chorá a načo, je dané geneticky, prostredím, v ktorom žiješ a život. štýlom akým žiješ.

kasandra

anita- no ja by som potrebovala teraz nejakú zbraň na silné bolesti hrdla. S tou včerajšou vychádzkou som to asi prehnala :)
Ani do práce som nešla a sedím doma ako taká pecka :)
Neznášam zimu, človek je len stále chorý z tých zmien počasia :(

lost

anjelik*

ale ta radost ide "zvnutra" :P :)
sice vzdy je to jednoduchsie ak su podnety "zvonku"..
inak si to ale ani neviem predstavit :D
mynimalne ked je cisty a cerstvy vzduch, tak to je podnet..
tak isto ako samrole a cokolada napriklad :)
alebo moj pes :P
cokolvek v podstate, cokolvek..