Kolegovia/kolegyne

Príspevok v téme: Kolegovia/kolegyne
Mirkaaaaaaaa

Ahojte ludia,poznate frajerovych,frajerkinych kolegov/kolegyne?totiz,mam priatela vyse 4 rokov,pred rokom zacal pracovat a ja nepoznam nikoho s kym travi v podstate najviac casu,nevidim to zatial ako nejaky problem alebo tak,len by som ich mozno chcela spoznat,ale neviem,ci je to vhodne. dik za nazory k veci

jahodka123

On nepozná mojich a ja nepoznám jeho - iba z počutia, napr. nejakých historiek a tak. Ja ich spoznať netúžim a myslím, že ani on nie. Veď načo ?? S kolegami volný čas netrávi a s kým ho trávi - tých všetkých poznám. Načo ti je poznať jeho kolegov ???

olivka30

poznam jedneho frajerovho kolegu osobne a to len vdaka tomu ze nam dosiel pomahat daco na byte. o ostatnych pocuvam len z rozpravania alebo ked maju nejake akcie, teambuildingy, ktorych maju mizerne malo. to uz skor ja ich mam z prace ovela viac. zatial som necitila potrebu ich spoznavat lebo to nie su zaroven aj kamarati. frajer chodi na pivo len s jeho jednym kolegom raz za mesiac. on mojich kolegov tiez vobec nepozna. pozna len jednu kolegynu, s ktorou som zaroven aj dobra kamoska a chodime spolu na chaty..

marrisa

Ja vnimam svet praca a svet sukromie a nelaka ma to spajat. Ked bola daka velka akcia a bolo od firmy povedane ze mame zobrat partnerov tak boli a raz v zivote sa videli. Inak je to zbytocne. Z kolegov nosi medzi nas priatelku jediny chalan a aj to preto, lebo robi v rovnakom odvetvi. Priatel by kukal ako puk ze o com sa to vlastne bavime, lebo mam xy inside vtipkov a vlastny prisposobeny slovnik a aj tak sa 90% casu bavime o pracovnych veciach, cize partneri by sa nesputane nudili .

Mirkaaaaaaaa

teda ani si neviem predstavit ako,ked idu von,idu len z roboty,ked je vianocny vecierok,mozu len ludiaz firmy a atd...cize nulova sanca,keby aj chcem:D