Zensky pohlad na oralny sex

Príspevok v téme: Zensky pohlad na oralny sex
elablue

Caute baby zaujima ma ze aky mate nazor na oralny sex?Radi to robite partnerovi?A ako dlho vam trvalo kym ste sa na to odvazili?A kolko rokov ste mali ked ste prvykrat robili oral?Ja som bola donedavna velka odporkyna tejto praktiky ale nedavno som sa predsalen odvazila vyskusat to a neviem si to vynachvalit.Strasne rada to robim partnerovi,ked vidim aky je nadsenim cely bez seba tak je to pre mna nieco krasne a je pre mna uplne nadherne ked si ho mozem vziat do ust.Strasne ma to vzrusuje tak ma zaujima aky mate postoj k tejto praktike vy baby lebo nazor chlapov poznam ale chcela by som vediet ako to vnimaju zeny lebo viem ze su aj take co to robia len kvoli partnerovi a nie preto ze si to aj oni vychutnavaju.

luba

No aj mne trochu trvalo ako som si zvykla na oral ale ten pocit že manžel je z toho hotový a ako sa mu to páči je super najradšej mám 69. my sme asi vyskúšali už všetko mám rada nové veci a polohy.

7777

milujem oral,mam rada ked ma chlap lize atd.a ja mu to potom vraciam a som stastna ,ak ho spravim do konca a strieka to je najkrajsie...

salena

moj vseobecny nazor na oral je len a len dobry....rada robim oral lebo muzom sa to paci.. a rada aj hltam lebo ich to rajcuje.. zeny nebojte sa oralu je to uzastne :)

salena

cwrbka.... moja nauc sa rozpravat so sracmi :) nema to zmysel jemne naznacovat proste to povec.. ja som sa to naucila a je to uzastne kecat o vsetkom :)

pink

elablue, aj ja som bola veľká odporkyňa toho...vždy som vravela,že "to" do úst nedám...terajší priateľ to odomňa nevyžadoval...nepovedal,že:áno musíš lebo sme spolu už mesiac...prosto nechal to na mňa...raz keď sme tak "blbli" tak som nejako zašla s pusou až tam dole a uvidela/respektíve počula som ako to priateľa vzrušuje tak som ho vyzliekla a dala si ho do úst...normálne mi to nebolo proti srsti lebo som to robila s láskou...priateľa to potešilo a dodal, že ma hrozne miluje...teraz keď sme už obaja v tomto smere "oral" skúsenejší a vieme čo druhí chce tak sme vyskúšali 69 a poviem Vám...je to to najkrajšie čo môže pár robiť...prosto keď ste vyskúšali tak viete o čom rozprávam ale ak nie tak radím, VYSKÚŠAŤ!!! :)

elablue

Lilien len to kludne skus,partner bude mat urcite pochopenie.Ani u mna to na prvykrat nebolo dokonale lebo som sa strasne hanbila ale priatel velmi ocenil ze som sa na to vobec dala lebo ja som jeho prva takze vdaka mne konecne zazil oralny sex tak bol happy uz len preto ze som si ho dala do ust.Nic sa neboj,ked sa ti to bude pacit tak si to vychutnas,chce to len trenink.

neskusena

mne sa oral velmi paci..mam 17 a je to vlastne bezpecna forma sexu..odhodlala som sa na to po nejakych tych 8 mesiacoch no ted si to neviem vynachvalit... :)

cwrbka

ved to by bolo blbe, keby vo vztahu mal jeden druheho k niecomu nutit..a ja nechcem oralny sex "na opalatku", ale preto, ze ho mam rada..a co sa holenia tyka..jasne, ze kazdy ma iny vkus, ale mne sa to zda ajestetickejsie, aj pri oralnom sexe urcite prijemnejsie..