Veľmi suchá pleť - otázka pre RNG

Príspevok v téme: Veľmi suchá pleť - otázka pre RNG
zelenahruska

Ahoj, chcela by som sa opýtať čím si mám natierať a ako riešiť veľmi vysušenú pleť hlavne tváre a rúk. Používam niveu body milk obsahujúcu mandľový olej, ale nepomáha mi. A ako si mám vyčistiť upchaté póry a aké ovocie a zeleninu v akých množstvách mám jesť a ako si upravovať vodu na pitie z vodovodu - čo si k tomu treba kúpiť?

RNG

Vela otazok. Na plet pouzivaj rozne panenske oleje, nie kozmeticke vyrobky plne chemie. Dobre su panenske kokosovy, lanovy, konopny, jojoba atd. Viac pozri cez google.sk na teme prirodna kozmetika.
Moja zasada je, co sa neda zjest, nenatieraj aj na kozu, lebo cast z toho ti vsiakne do tela a ked je to nevhodne, tak ti to poskodi. nanasaj si to najma na noc na mokru kozu, rano zotri uteracikom, nezmyvaj mydlom ani samponom. To ti znici plet.
Uhry, comedomy, acne a podobne su vsetko vysledok jedenia znicenych olejov, ktore stuhnu/oxiduju/polymerizuju v tukovych poroch, cim samozrejme plet vyschne, lebo sa oleje nemozu dostavat z mazovych zliaz von a casto tam vytvoria hrcky=acne.