Príliš živé sny

Príspevok v téme: Príliš živé sny
Laura691532

Neviem si s nimi poradiť. Čoraz sú živšie pamätám si príliš veľa detailov. Niekedy sú to príbehy ale väčšinou normálne útržky z môjho života. A robím v nich to čo chcem alebo to čo sa bojím spraviť. Často ani neviem ráno a dosť dlho po ráne či je to naozaj alebo sa mi to snívalo. Veľa krát sa mi stane že si uvedomím že sa mi to sníva a jednoducho sa zobudím. Ale keď je to niečo také čoho sa bojím ráno ma jednoducho neobchádza pocit hnevu na to/toho čo ma v sne nahnevalo. Trápi ma to. Nemôžem už ani spať. Lebo sa už bojím čo ma zasa vystraší. Nie je to jeden problém, kde by mi to naznačovala že to mam vyriešiť je to úplne všetko čo sa mi stane v deň predtým. Mate s tým niekto problém. ? Skusenosti?

natalia445

Ahojte toto je stará téma ale nechcelo sa mi zakladať novu.

Jedná sa o tom že posledný týžden mam akoby živé sny.Na dnes ráno sa mi snívalo o mojej prababke ktorá už bohužial zomrela :-(. Bol to sen na cintoríne bola som tam ja sestra mamka a babka,upravovali sme hrob a zrazu sa hrob prepadol tak sme to nejako chceli urobiť a dávali sme preč tie polomené kúsky a zrazu sme zapadli hlbšie a uvideli sme tam nasu prababku mala otvorené modré oči a moja mama mi povedala ,,aha ona je po 3roch rokoch usušená aj ja budem takto usušená?,, a zrazu sa prababka začala hýbať a usmievala sa a babka (jej dcera) jej hovori že ,,jaj mamka prečo ste tu?,, a ona sa len smiala a hovorila že musí a potom sa sama ukladala v hrobke cela bola taká akú som ju naposledy videla.Potom sme ju zakryli nejako naspať a dalej sme sa prechadzali po cintoríne.
ČO MÔŽE PROSÍM VÁS ZNAMENAŤ TENTO SEN? UŽ ZA POSL.MESIAC SOM 2KRÁT SNÍVALA O MOJEJ PRABABKE.. DAKUJEM VAM VOPRED ZA RADY AHOJTE