Vyzivove doplnky - nechcem si neako poskodiť

Príspevok v téme: Vyzivove doplnky - nechcem si neako poskodiť
global

Dobry chcel by som poradit s liekmi oznacovanymi ako vyzivove doplnky. Som student na vyske a nie prave najlahsej a mam dost problem s ucenim. Můj problem spociva v tom ze ked sa ucim aj dlho mam dost problem sa nieco naucit a ked sa aj naucim na druhy den si z toho mala co som sa naucil pametam ked polovicu tak to mam z tych lepsich dni cize v sumare viem velky prd prepacte za vyraz ale je to tak. Proste ide o to ze som si na nete pozeral ako si pomoct a prisiel som k tymto liekam najprv k liekom oznacovanim ako nootropika - Nootropil 1200Mg a Piracetan 1200Mg potom som si este kupil MemoPlus tieto beriem uz 2 tyzdne a este som nasiel ze ked beriem napr piracetam s DMAE nastava synergicky efekt ci ako tak uz mi dosli aj 2 skatulky DMAE -Naturix v kazdej tabletke 20Mg cisteho DMAE a 210mg cisteho cholinz. Cize Mam MemoPlus, Nootropil 1200Mg, Piracetam 1200mg, a DMAE ten mi dosiel dnes. Ja som si stanovil davku Rano okolo 7 1xPiracetam, 1x Nootropil, teraz uz aj 1xDMAE, a 1x Memo plus to iste okolo 14:00 poobede a vecer si dam to iste ale bez MemoPlus koli kofeinu lebo to sa fakt neda zaspat. Pýtam sa je to bezpecne pomoze mi to potom ci to neprehanam a ci je davkovanie vporiadku nechcem skoncit niekde v nemocnici. Vdaka za radu snazil so sa vysvetlit aj dôvody aj preco a kolko ich beriem.

Emil 19

Ahoj, skús vyskúšať rhoiolu. Je to špeciálny extrakt z rastliny rozchodnice ružovej. Dosatť ju kúpiť bežne v obchodoch. ja si ju objednávam cez internet na stránke nutristar, je tam v dobrej cene a pomáha mi. Rhodiola je vemľmi dobrá na sústredenie, dodáva telu energiu a znižuje únavu. Je oveľa účninnejšie ako ginko biloba, akurát nie je ta známa. Ja mám teraz pred štátnicami, tak som to skúsil a musím povedať, že som veľmi spokojný.

RNG

Popisane davky nie su privelke,. Takze sa nemusis bat, ze si telu poskodis. Nanajvys tak penazenke.
Potraviniove doplnky su vseobecne oficialne schvalene na trh lekarmi a podmienka je, ze ich uznaju za uplne pre telo neskodne, podobne ako potraviny.
Nootropika nemozu robit zazraky ale samozrejme su ciastocne pomocne na mozgovu cinnost

TinaM

podla mna uplne staci brat jedno z toho podla odporucaneho davkovania. A choda sa raz denne prebehnut, aby si si precistil hlavu. Musis najst efektivny sposob, ako sa ucit.
Niektori ludia su schopni ucit sa cele dni.
Ale ja som napr. opacny pripad. Ja sa ucim max 2 hod v kuse a potom to musim prerusit, lebo sa uz neviem sustredit. Tak si spravim kavu, alebo sa idem prejst a zas sa k ucenou vratim. Musis najprv vediet, aky typ si ty, kedy sa ti najlepsie uci. Pripadne zbehni k psychologovi, ten ti moze pomoct objavit nove techniky ucenia aj spolocne pridete na to,aky si "uciaci" typ.