Vytočená .. váš názor ?

Príspevok v téme: Vytočená .. váš názor ?
Rebecca128

Dobrý deň , len ma zaujíma váš názor ,pretože som neskutočne v tejto chvíli vytočená .
Mám za sebou 3 vzťahy ( prvý bol 6 mesiacov ,potom 2 mesiace a teraz len dvojtýždňový ,lebo to nebolo v pohode ) , šli však za sebou . Včera som sa stretla s jedným chalanom a bozkávali sme sa , nič viac nedovolím , sex som vždy odmietla , vždy zostanem pri bozkoch , mám svoje zásady a priority .
V poslednom čase mi však všetci naznačujú ,že to ,,striedam ako ponožky. ..
Kamarátky mi povedali ,že idem s každým ,kto ma chce, pritom to nie je pravda . Doma ma podpichuje otec ,že to už koľký je , mama ok , a brat mi povedal,že som ako americké dievča , stále to mením . Všimol si cucvlek , ktorý je len trochu vidieť , no čo už .
Nenávidím , keď ma niekto rieši , ja sama viem , čo chcem , skúšam a hľadám vzťah , bez vzťahu by som nešla do určitých vecí . Lenže ostatní to vidia inak . Neskutočne ma to vytáča .

Lulita

kazda sme ina, aj moja kamoska sa vedela kazdu chvilu zamilovat, ja to tiez nechapem, ale neodsudzujem, ked pride ten pravy urcite pri nom rada ostanes, len sa musis naucit oddelit zrno od piev, ci ako sa to hovori :)

kasandra

Vo svete to už tak chodí, každý každého ohovára a na Slovensku dupľom :) A najmä baby sú najviac niekym ohovárané. Asi ti závidia, že stále máš nového :) Kašli na nich, je to tvoj život. A keď vravíš, že zostávať len pri bozkoch a nič viac, tak v poho. Aj keď hneď s každým by si sa nemusela bozkávať :) A rodičia, no tí sa boja o dobrú povesť svojej dcéry, to je normálne.

Mimulus

Jefitto nechaj ich veď musia zistiť kto má koľko peňazí nie :D A v dnešnej dobe sa z lásky vyžiť nedá. Tak nech skúšajú :)

Jefitto

Maju pravdu... keď sama nevieš, čo chceš, skušobna metoda nie je najlepšia... pripada mi to ako: Vyskušajte, a keď sa vam nebude pačiť, môžete nam tovar do 30 dni vratiť, ale tu vysoku cenu vam už nikto nevrati späť...

Okrem toho, niektore veci je lepšie neskušať (napriklad 380 Voltov)

alibi

o mne hovorili, ze som najvacsia ku*va v meste a to som bola panna do 19tich. dnes sa na tom uz len smejem. aj ty sa budes. kasli na ostatnych.

Mimulus

Nič v zlom ale ak budeš takto pokračovať ďalej tej nálepky sa nezbavíš. Na druhej strane ak nevyskúšaš nezistíš. Asi Ti nedokážem poradiť ale ak by si chcela naozaj vzťah tak si daj určite po tom predchádzajúcom pauzu a aspoň pol roka. Pokiaľ ale nechceš vzťah a chceš si užívať tak to ber jedným uchom dnu a druhým von :D

Rebecca128

Ďakujem za príspevky .
M25 - Zjavne si ma nepochopil . Raz som si priateľa doviedla domov ,inak nie . Chodím s nimi len von ,to je všetko . A na fb vzťahy ? To nie je moj prípad , odsudzujem tie chvíľkové vzťahy , kde je každý s každým , to nerobím !
To nie je plánovaní ,že ke´d sa s niekým rozídem už hľadám iného .

M 25

a každého si vodíš domov??

ja mám tiež takú kamošku, čo furt je s niekým iným vo vzťahu (samozrejme, všetko je na fb :D )

tak čo si nedávaš pauzu medzi nimi? proste chvílku kašli na vzťahy a užívaj si slobodu ..

Agnes999

Nevsimaj si co ti hovoria, ty si na lepsej ceste najst toho praveho ako tvoje kamosky. Ked v nasej spolocnosti je take moderne ze sa baba da dokopy s niekym a aj ked po case zistia, ze im vztah nefunguje, aj ked ju on podvadza, aj ked ju tyra, podla nepisanych zakonov s nim musi ostat par rokov a az potom ma pravo hladat si ineho. Taketo zeny nic neskusia a casto koncia v nestastnych manzelstvach a neskor same s detmi.