Chuť sexu

Príspevok v téme: Chuť sexu
kailla

je mi to trápne tak tu písať, ale sex je pre mňa dosť veľký problém. hlavne traz, ked sa ma priateľ pýta čo sa deje a prečo sex odmietam. povedala som mu, že mňa to nebaví. on na mňa pozeral vyvalenými očami a enchápal. vzrušiť ma dokáže, aj vo mne vyvolať chuť na sex, ale už po asi 2 minutach mi to začne vadiť, cítim tak nepríjemný tlak stále. neskôr po, cítim pálenie a veľke neprijemne teplo. čím to je? vôbec necítim nejake vzrušenie, alebo niečo nove príjemne. je to pre len akoby povinnosť. Priateľ je sklamaný, nevie to pochopiť.. už neviem čo mummám povedať, začínam sa mu aj vyhýbať,

Magy

myslim ze za testy dna sa plati, ale ako to naozaj je a kolko to pripadne stoji, netusim.
ale ak to predpise lekar zo zdrav. hladiska, zrejme poistovna aspon cast by mala preplatit.
na slovensku nezijem uz roky, sorry :/

kailla

prečo psychika? ved ja sex chcem, partner ma dokáže vzrušiť, ale potom cítim pálenie a sucho a teplo.. priznávam , počas HAK som to fakt nehcela, ale teraz je to 100% lepšie, ale nedá sa..

kailla

magy - no ona je sama o sebe strašne zlá, ..takže tak.. noa za to vyšetrenie DNA sa neplatí,..? alebo ako to je ?

Agnes999 - mam 19, s priateľon som 4 roky, a sex sme mali 1.x asi cca februar,.. a od februara do sept. som brala HAK.

Magy

take nieco ako "nedam kartu", resp. nemoznost zmenit lekara JE PROTIPRAVNE!
ty mas pravo zmenit lekara kedykolvek sa rozhodnes a ona ti v tom nemoze branit. tvoja lekarka moze byt pomerne dobra aj mila (co mi ale nesedi k tej umienenosti, ze ta drzi u seba nasilu), ale je stale len detska a nema zrejme velmi cas na nekonecne studium novych poznatkov ci specializaciu.
navyse s vekom casto prichadza aj unava mozgu, clovek sa horsie uci nove veci a v medicine je to neustaly vyvoj a nutnost studia modernych poznatkov, ktorych je kazdy den obrovske mnozstvo. nemozem ju sudit, nepoznam ju, ale zrejme to, v com ma navrch vdaka dlhorocnej praxi, jej chyba v novych a modernych poznatkoch. a 75 rokov je fakt dost.
DNA je deoxyribonukleova kyselina - nosic jedinecnych dedicnych informacii kazdeho z nas. testami DNA sa odhaluju zdedene deformacie, poruchy, choroby, nachylnosti na ne apod...
ja zase taky odbornik niesom, aby som ti dokazal vsetko vysvetlit, snazim sa vediet zo vsetkeho co najviac, ale teda v nicom nejdem uplne do najmensich detailov, skor sa specializujem na psychologiu.
v tvojom pripade by bolo najlepsie hodit rec s nejakym imunologom, nejaky sa v okoli urcite najde, ktory s tebou preberie tvoje vysledky, spravi nejake vysetrenia...

kasandra

kailla- len taká rada ako zmeniť lekárku, ak ti tá stará nechce dať kartu. Vyber si nového lekára, choď za ním, že chceš byť jeho/jej pacientkou či ťa vezme. Ak áno, tak povedz, že tvoja lekárka odmieta ti vydať kartu a nový lekár si tú kartu môže vynútiť od tvojej terajšej lekárky a tá už nemôže pindať, že ti ju nedá. Máš právo ako pacientka zmeniť lekára raz ročne ak máš na to dôvod. Chce to len odvahu.

kailla

aslo mam skôr nižšie, než vyššie.. :) ja mám ešte detskú, asi 75 ročnu doktorku ( fakt ! ) ktorá nedovolí kartu zobrať. a fakt, stále nejake antibotika,a je to aj moja vina, lebo chcem byť čim skôr fit, pretože škola nepočká..ale to DNA čo to je? vysvetlíš to prosím? a ku akej lekárke, mam ísť? chodim na alergologiu momentálne liečba imunorom..nič ine.. tak neviem no, zajdem aj na gyndu ,ale teraz riešim tie vaječníky.. :/

Magy

no vidis, a dostavame sa k jadru problemu ;)
pricinou leukopenie mozu byt dedicne faktory, infekcne ochorenia, ochorenia pecene, caste uzivanie niektorych liekov, ziarenie, autoimunitne ochorenia a dalsie. ako dlho si brala atb? a snazila si sa potom vyrovnat svoju prirodzenu mikrofloru nejakymi probiotikami?
atb maju tu zlu vlastnost, ze po urcitom case vobec nezaberaju a tie potvorky bacilky/mikroorganizmy si na ne vytvoria imunitu. a potom mozes do seba pchat atb kolko len chces, uz nezaberaju, len zrazaju aj tie uzitocne mikroorganizmy, ktore mame v tele a potrebujeme. ved aj nazov hovori sam za seba: anti (proti) bio (zivot).
na slovensku sa bohuzial pouzivaju atb nadmerne. ked mne lekarka povedala, ze by som mal brat atb pol roka (na urcitu vec), tak ma len obisli mrakoty a zmenil som lekarku.
ozaj, mas vysoke aslo? dala si si robit test DNA=azy?