Madisonske mosty

Príspevok v téme: Madisonske mosty
sofia.ke

Chcela by som oslovit zeny,ktore prezili \"Madisonske mosty\", nakolko takúto situaciu zazivam ja momentalne zatial len platonicky a velmi sa tomu branim.Nechcem ublizit manzelovi, hoci ten o mna nejavi ziaden zaujem a vidi len seba a svoje problemy....nechcem ublizit detom.Som proste zamilovana do ineho muza a ten velmi chce aby som zila s nim.Deti uz mam velke /17 a 11r/Dakujem za vase nazory pripadne skusenosti.

damaxy

mimo 112 to je ta romantika co ti chyba v tvojom vztahu s manzelom.Kde je napisane a povedane,ze sa nemozeme zalubit a je to nadherne a prospesne a tak veru

mimo112

Ahojte vsetci.....aj ja som taketo nieco zazila.Sice zijem uz17-sty rok s manzelom,ale pred cca 2 rokmi som sa zoznamila s uzasnym muzom, neskor to bol uzasny milenec.Mali sme toho vela spolocneho:deti,konicky....a hlavne dobre sme si rozumeli aj v tych intymnich veciach.Ale....po roku sme zistisli, i ked sa mame naozaj velmi radi,ze ani jeden nestojime o to,aby sme rozbili nase fungjuce rodiny.Takze sme to ukoncili.
P.S. Presiel rok zas sme zacali spolu komunikovat, i ked sme sa zatial nestretli,ale obaja vieme,ze k tomu dojde.Jednoducho a proste ani sa tak nelubime ako tuzime po sebe navzajom.Naozaj tam nejde o nic len o take to vzajomne porozumenie,cit,nehu, sex.

mici

baby, nesnivajte stale, urobte pre to nieco! porozpravajte sa doma so svojim partnerom, ako to chcete mat a vyjasnite si to.robte len to, co chcete.
zijete len raz. treba aj konat!

mala

velmi sa hambim ako vas tak citam. ja som z mojim chlapom len pat rokov a uz mi nieco vo vztahu chyba.viac krat sme to spolu prebrali,ale to co chcem aby videl a robil, to sa mu neda ukazat. musi to predsa vidiet sam ze tasky z nakupov musi niekto vylozit, ze riad sa neumyva sam, ze ak ja upratujem on si nema citat, ze mi obcas treba prinies kvet a cokoladu... preco to nevidi? a navyse je stale odcestovany. ked mu to vytknem tak vidim, ze sa snazi. ale aj tak stale asi nechape o co mi ide. a tak sa v myslienkach prichilujem k inemu a to do takej miery, ze uz neviem co je sen co realita.co s tym... uz som zmatena.

panika

palculienka
zena nemusi byt podriadena. Sofia pisala, ze sa snazi cele roky, aby sa to v manzelstve zmenilo..Nechce tak vela -chce byt LEN stastna

palculienočka

Sofia, nie som síce vydatá ani nemám deti ale aj tak... nie je už žiaden spôsob ako manželovi naznačiť, že by sa mohol zmeniť, že vo vašom vzťahu niečo nehrá, že nie si šťastná? Komunikujte spolu! Ďalšia vec-miluješ tho druhého chlapa pre to, že sa s ním cítiš po dlhej dobe ako žena a že ťa opäť niekto miluje ako volakedy tvoj manžel? Tak si treba uvedomiť, že takto sa možno raz bude chovať aj tento nový partner. Nikdy nevieš, čo môžeš čakať, aj keď teraz ti môže pripadať dokonalý... ale spomeň si na to, že taká istá vášeň bola vo vzťahu na začiatku aj s tvojím manželom. Vieš, myslím si že manželstvo je aj o tom ako prekonávať rozdiely, problémy, je to o tolerancii a dôvere. Vidím to na svojich rodičoch a iných pároch ktoré sú spolu niekoľko rokov... v manželstve. Naozaj si myslíš, že si spravila úplne všetko pre záchranu manželstva, aby si znovu oživila vášeň a lásku vo vašom vzťahu s manželom??? Nie je tento nový vzťah len východiskom z núdze? Skús si predstaviť, či by si sa do tohto muža zamilovala aj keby si bola vo vzťahu spokojná... asi je to veľa otázok, no na tvojom mieste by som nehádzala hned flintu do žita. Vieš, žena vždy bola aj bude podriadenou manželovi a tvojou úlohou je vniesť do manželstva pokoj, súhru a robiť všetko pre to aby sa manželstvo nerozpadlo a ak ťa tvoj manžel má rád takisto by sa do toho mal zapojiť, do opätovného fungovania vášho vztahu. Môžeš byť ešte spokojná, že ťa nebije a že nepije.

gina.xy

Zaujimava tema.Ja som 20r vydata a kedysi som brala vsetko tak vazne a zodpovedne.. Blbost! Treba sa tesit z toho co mate a byt trosku v nadhlade.A blbe poznamky manzelov odbit humorne a nerobit si tazku hlavu...:-)

sofia.ke

Az lutujem,ze som sa vcera popludni nemohla zapojit do vasho dialogu ETHEL a SLUSNY MUZ.Ale dakujem za vase nazory.Ciastocne suhlasim,ze muzi si lahko zvyknu na automaticky servis.Ja sa niekedy az hanbim opytat muza,ci by mi nemohol pomoct...pretoze VIDI,ze robim 4veci naraz...To radsej poviem detom:Deti nestiham,ty urob to a ty pomoz to prosim-budem rada ak sa zapojite a ja budem mat viac casu na vas potom.Lebo deti vedzte,ze vasa mama tu nie je sluzka,ale manager rodiny a ten rozdeluje ulohy..."Deti sa zasmeju,trosku pofrflu,ale pomozu.Par krat sa uz manzel zahanbil takto.Je velkou hanbou muza,ak si zenu nevazi.Potom je komunikacia medzi nimi obmedzena na vety o financiach,detoch,skole a jeho praci,jeho starostiach,jeho problemoch :-)
Je velkou hanbou muza,ak sa o svoju zenu neboji a ak mu je lahostajna.Nikdy nevies,co sa moze prihodit.