Kŕmim si kandidu

Príspevok v téme: Kŕmim si kandidu
Puque

Ľudia som na seba taká nasraná. Mám kvasinky, bola som už aj u gynekológa a ten mi predpísal tú jednu tabletu Mycosyst, ale vôbec mi nezabrala.Vzala som ju včera večer ale dnes mám pocit, že sa to ešte zhoršilo. Dokedy by to tak malo zaúčinkovať? Máte niekto skúsenosť s týmto liekom? A vôbec, mám si ísť nechať predpísať radšej mastičku nejakú?
BTW dnes je Mikuláš a ja som prišla domov a hneď som zjedla toľko čokolád, a teraz mi je ešte horšie. To svrbenie ma zabíja, aj výtok sa mi zhoršil. Prosím o radu

RNG

Skroby v zemiakoch, ryze a jemnych mukach sa v zaludku premenia na cukry za pol hodiny, tj sacharidmi, ktore vieme stravit candidu podporujeme.
Na druhej strane mikrovlakniny, ktore nevieme stravit, podporuju probiotika, ktore su candide konkurencia.

doremi

tak nic, no :D chcela som tu hodit jeden link tykajuci sa kandidy. skuste pozriet v googli rng candida a malo by vam to najst tu stranku :))

doremi

mimulus- ryza obsahuje sacharidy a najma cukry, kt. su neprijatelne, lebo kandidu vykrmuju. a med detto. taktiez aj vsetky produkty krabskeho mlieka- jogurty a pod. obsahuju privela cukru, povolene su len zakysane, napr. acidko. pozor tiez na zemiaky, kukuricu a vsetko obilie (cize rozky, chlieb a pod.) z ovocia len citrusy. z masa ryby. tiez sa odporuca doplnit zinok, selen a najma jod.a ten cesnak jasne, kazda zelenina je vhodna.

Mimulus

Ryža s vodou! Toto musí konzumovať tá osoba ktorú máme v rodine. špaldovú múku - výrobky a namiesto cukru med. Ani ovocie nemôže. Je to ideálne ako diéta.

Puque

doremi ďakujem, to je naozaj dobrá rada, takže ale znamená to, že nemám ísť si predpisovať ďalšie lieky, že je to zbytočné?

vysadiť cukry bude pre mňa asi fakt ťažké, ale pokúsim sa pre zdravie

inak som tiež počula, že pomáha aj cesnak alebo biely jogurt, naozaj?

doremi

pri kandide sa spoliehat na nejake masticky je prinajmensom hlupost, zlikviduju len to svrbenie, ale plesne ostanu. cize jednoznacne zacat stravou- ziadne cukry, sacharidy, mlieko a ml.vyrobky, plus take tie doplnky vyzivy ako citricidal, kokos. olej, carvacrol, spirulina, probiotika (nie z lekarne, su strasne slabe a drahe)min. 2tyzdne to dodrziavaj a mas po kandide. hej a este nepouzivaj tampony, intimky a nohavicky(naj bavlnene aspon na ten cas) a uteraky per pri 60°(kym sa jej nezbavis), bez avivaze. kandida nie je sranda a je vysmech ako k nej niektori (teda vascina lekarov pristupuje, ale to uz je na inu debatu) :)