Rozisiel sa so mnou kvoli depresiam

Magy

ako citam z toho mala co si napisala, tak si dovolim tipnut, ze priatel sa rozisiel s tebou kvoli tomu, lebo si nezodpovedna a zrejme mu tvoje nalady a nekonecny plac uz liezli na nervy. on nie je povinny nad tebou robit dozorcu ani policajta, ci si ich vzala! o tom nie je partnerstvo.
partnerstvo je o pomoci (ale nie policajnej) a najme dovere. a ak si ich mala brat a nebrala a vecne bezdovodne vyplakavala - to by trafil slak asi kazdeho normalneho chlapa!
martina90, bud od tej dobroty a zacni zodpovedne riesit veci a az potom obvinuj inych, aki su hnusaci, ze ta nepodporia, ked ti je zle. zacat musis VZDY najprv od seba.

kasandra

Mimulus- keď tam už nieje žiadná komunikácia, tak si nájdi inú. Takto sa len utápaš viac a viac v depresiách. Prečo s tebou odmieta vlastne komunikovať, ak smiem vedieť?

pomaranc99

a ako poznas, ze sa ti manzelstvo rozpada, povedala ti ze sa s tebou chce rozviest? vobec sa nerozpravate ani nesexujete?

pomaranc99

zewa bavime sa tu o depresii a jej vplyvoch na vztah. kedze martina90 napisala 1 vetu, tazko z toho nieco poriesime...

manzelstvo sa ti rozpadava kvoli depresii mimulus alebo kvoli niecomu inemu?

zewa

tuto temu vytvorila martina90, tak tu rozoberajme jej problem a Mimulus, ty si vytvor novu. Lebo sa to tu zvrhne jak vzdy.