Moj otec zapacha potom

Príspevok v téme: Moj otec zapacha potom
veronicka2

zdravim mam otca (nad 50 r) ktory strasne zapacha. ja neviem ci on to neciti, ale v rodine to uz nemozeme vystat. skusali sme nenapadne formy upozornenia, skusali sme kupovat deodoranty, antiperspiranty drahu vonavku nech to pouziva no on nechce. 1 sprchovy gel ma aj pol roka...nepouziva nic. a strasne malo sa kupe. pracuje v kancelarii a bojim sa ze prave vdaka tomuto problemu ho tam nemaju rady. mama mu skusala dohovorit uz aj priamo, teda mu povedala ze strasne smrdi nech s tym dco robi. no on sa len urazil a tyzden sa s nami nerozpraval. nevieme co mame robit. uz aj nas to obtazuje. ten smrad je fakt extremny, je to pot. kazdy den chodi v cistej koseli nikdy nenosi veci dva dni. neviem o tom ze by bol chory a ani on sam o tom nevie. nevieme ako mame tuto situaciu riesit lebo uplne nas ignoruje a nechce si pripustit. dakujem

skus lekara

A co tak skusit poprosit lekara, aby mu to odporucil na najblizsej preventivke, alebo ked bude chory. Nech mu to trebars poda aj odborne - ze dospely clovek sa poti, pot obsahuje bakterie, v priebehu dna sa meni na pach atd..
Viem, ake to je sa snazit niekomu tvrdohlavemu nieco vysvetlit. To je nemozne... Na to musi prist sam na zaklade nejakeho podnetu, len neviem akeho.. Mal by pochopit, ze do prace nerad chodi, lebo azda nema dobre vztahy/ludia sa ho strania/zazeraju na neho. Poznam osobne chalana, na ktoreho dali staznost, ze smrdi. Nevyriesil to (je velmi obezny, asi sa to ani neda, kedze sa spoti, ked prejde 5 krokov), a tak to dopadlo tak, ze ma nuteny home-office. Toto ale nie je vzdy mozne, a otec by sa mal zamysliet, aby to nedoslo az do tej miery, ze ho vyhodia pre zle hygienicke navyky :( Nezavidim ti a drzim palce.

Agnes999

Bud ma zdravotny problem alebo zanedbava hygienu. Stari ludia uz maju s hygienou problem, nesprchuju sa, nemenia si spodne pradlo, on ale rozhodne tak stary nie je. Ked s tym nebude chciet sam nieco robit, tazko s tym pohnete. Uz ste mu to raz hovorili, akurat sa urazil. Tak mu to hovorte dalej. Hovorte mu kazdy den jak hnusne smrdi a ze by s tym mal nieco robit. Je to neprijemne a trapne, ale ovela horsie je dychat kazdy den smrad.

klimta

to je pravda..tereticky by sa mohla prestať sprchovať vo štvrtok,cez víkend si trošku zašportovať..rozdiel by bol určite badateľný

lost

existuju spreje, ktore umyselne extremne pachnu (akoze srandicky a vtipky).. dat si ho na nejake tricko ktore potom pojde do kosa neni problem :P :)

Iba Katka

Myslím, že keď si zakladateľka dá "prírodný víkend" tak smrdieť nebude. Na smrad treba viac ako dva dni. Teda pokiaľ sa nejedná človeka, ktorý má nejakú chorobu.

arman

stredovek na vas...

mne sa zas zdvihol zaludok z cloveka, ktory sem napisal, ze ked sa jeden den neosprchuje, ide sa zblaznit, ci nieco take.
Aj zo vsetkych deorandovych navonanych pupusikov mi je zle.

veronicka2

prosim nechajte si tie primitivne rady. napisala som problem ktory chcem ozaj vyriesit. neviem co by ste robili kedy islo o vasho prislusnika. svojej matke a ocovi si davajte stromceky vonave a kontrolujte ci niesu zasraty. ja som chcela normalnu serioznu radu. tak sa ukludnite prosim vas

klimta

tiež ma napadlo to,čo navrhuje lost..skúste si dať "prírodný víkend" (kedže si študent :D)..len vy a smrad potu :D
uvidíš,ako zareaguje a či vôbec..